U PRIJENOSU UGLEDNE SVJETSKE TELEVIZIJE: / Govorilo se više o hrvatskoj 'nogometnoj močvari', nego o utrci Tour of Croatia

Image

Torcida je u srijedu na dionici biciklističke utrke Tour of Croatia postavila poruke protiv HNS-a.

20.4.2017.
19:10
VOYO logo

U Hrvatskoj se od 18. do 23. travnja 2017. godine, kroz šest etapa, na trasi dužoj od 1000 kilometara kroz cijeli teritorij Republike Hrvatske, po treći puta zaredom vozi respektabilna utrka Tour of Croatia.

KOMENTAR NET.HR-a: Kako je licemjerna šutnja iz Splita i Rijeke razotkrila svu tragediju hrvatskog nogometa

Zahtjevna utrka

Ove godine utrka je još zahtjevnija. Tour of Croatia ugostio je više od 20 biciklističkih timova, među kojima i one iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

No, iza kulise biciklističkih uzbuđenja i sjajnog jučerašnjeg nastupa hrvatskog predstavnika Kristijana Đuraseka, koji je iznenađujuće pobijedio u drugoj etapi utrke Tour of Croatia vožene u dužini od 107 kilometara od Trogira do Vrata Biokova iznad Makarske, događaju se i neke druge stvari. Stvari koje nemaju veze s biciklizmom.

Poruke kontra HNS-a bile su postavljene na cijeloj ruti

Imaju veze s "nogometom". Naime, druga etapa utrke Tour of Croatia započela je uz poruku 'HNS mafija'. Kako Dalmatinski portal javlja, na transparentima je pisalo 'HNS mafija', te '#ZOS', kao skraćenica Zakona o sportu. Fotografije poruka možete vidjeti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Poruke kontra HNS-a bile su postavljene na cijeloj ruti biciklističke utrke, a isto se moglo vidjeti kod Konzuma na izlazu iz Splita, pa u Podstrani. Navijači su iskoristili brojne strane televizijske ekipe da bi poslali poruku o nogometnoj močvari. To možete isto vidjeti ovdje.

O hrvatskom nogometu na Eurosportu

Na društvenim mrežama pojavila se priča kako su na Eurosportu, poznatom sportskom tv mediju koji prenosi Tour of Croatia, dobar dio jučerašnje utrke upravo zbog tih poruka komentatori gledateljima objašnjavali stanje u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je loša situacija u i oko HNS-a, kao općenito loša situacija u hrvatskom nogometu, odjeknula i renomiranim novinarskim kanalima daleko među svjetsku sportsku javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo