SKANDAL U SRBIJI: / Tošić našao Karleuši poruke bivšeg suigrača, ljubitelja četničkog koljača, i poludio; 'Polomit ću te...'

Image
Foto: AFP/Jelena Karleuša: Instagram

Rat između bivših suigrača iz Crvene zvezde zbog - Jelene Karleuše

9.1.2019.
14:05
AFP/Jelena Karleuša: Instagram
VOYO logo

Rat između bivših suigrača iz Crvene zvezde se zahuktava. Duško Tošić je u telefonu svoje supruge, inače poznate srpske turbofolk pjevačice Jelene Karleuše, pronašao poruke koje joj je slao Ognjen Vranješ i uputio mu žestoke prijetnje. Igrač belgijskog velikana Anderlechta mu nije ostao dužan, pa mu je odbrusio da "može da puši k...c", prenosi srpski tabloid Kurir i ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JAVILA SE RONALDOVA BIVŠA CURA: /

'On je psihopat i nasilnik, imam poruke i snimke. Njegov cijeli život je laž'

Image
JAVILA SE RONALDOVA BIVŠA CURA: /

'On je psihopat i nasilnik, imam poruke i snimke. Njegov cijeli život je laž'

"Teške riječi su pale, nogometaši su zaratili, a brak Karleuše i Tošića je pred razvodom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću šutjeti. Sramota'

"Je li u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defenzivac? Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću šutjeti. Sramota. Niti jedan mu nije ni do koljena. Toliko, pozz", napisala je Karleuša u rujnu na Twitteru.

Image
Image

Dogodilo se to nedugo nakon što je Tošić potpisao za kineski Guangzhou R&F F.C, gdje mu je godišnja plaća 5,8 milijuna eura. Dočekao ju je tada Vranješev odgovor kako njezin muž ne igra ni u Kini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A je li realno da pored malih, smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu. Budi realna malo, Jelena", komentirao je Vranješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjen Vranješ počeo joj slati poruke nakon prozivke izborniku Srbije

Karleuša i reprezentativac BiH, koji se diči granicama Republike Srpske nastale na genocidu i etničkom čišćenju i podržava četničke zločince i koljače, bili su u kontaktu i prije putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vranješ je prošle godine, tako, burno odreagirao kada je Karleuša isprozivala izbornika Srbije Mladena Krstajića što njezinog supruga nije uvrstio na popis igrača za Ligu nacija. Nakon toga joj je, otkriva srpski tabloid, Ognjen Vranješ počeo slati poruke, a sve je kulminirao kada ih je Duško Tošić pronašao u njezinu telefonu. Poludio je do te mjere da je Vranješu poručio "da će ga polomiti" i da neće "smjeti izaći na ulicu"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do svađe Jelene i Duška došlo u novogodišnjoj noći

Vrijedi spomenuti kako je do svađe došlo u novogodišnjoj noći nakon što je Jelena Karleuša prekinula nastup bijesna što je Duško poslao piće drugoj djevojci. Supružnici su svađu nastavili kod kuće, a u jednom trenutku je Duško Tošić zgrabio Karleušin mobitel i vidio prepisku s Vranješom.

Ognjen Vranješ šokirao i razljutio BiH javnost

Inače, Ognjen Vranješ je nogometaš srpskog podrijetla koji je prije četiri i pol godine tetovirao granice entiteta Republike Srpske, što je navijače Bosne i Hercegovine razljutilo u toj mjeri da su mu poručili kako je "njegov sat otkucao". Prije osam godina je s moldavskim Šerifom izbacio Dinamo u pretkolu Lige prvaka nakon penala na Maksimiru. Tada je ispod dresa nosio majicu Delija, navijača Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na desnoj ruci lik Momčila Đujića

Na njegovoj desnoj ruci je lik Momčila Đujića, zločinca iz Drugog svjetskog rata koji je bio poznat pod nadimkom "Krvavi pop" iz Strmice. Potkraj 1942. i početkom 1943. godine Đujić je sa svojim četnicima počinio pokolje u kojima je stravično mučeno i ubijeno na stotine civila po selima Dalmatinske zagore kao što su Gata, Tugare, Cista, Gornji Dolac, Zvečanje, Dugopolje, Štikovo, Maovice, Otavice, Vinalić, Kijevo i Garjak. U selu Kosovu kod Knina formirao je i sabirni logor koji su nazivali ‘malim Jasenovcem’, a narod Kninske krajine prozvao ga je i “drugim Jasenovcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo