TORCIDAŠI IDU U ZATVOR! / Beogradski sud donio odluku, njih 14 već je poslano u Padinsku Skelu

Navijači su ukrali i robu u vrijednosti od 200.000 dinara (oko 12 tisuća kuna)

4.8.2018.
14:06
You Tube (RTS)/Telegraf
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prekršajni sud u Beogradu osudio je 14 pripadnika Torcide na 15 dana zatvora, a ostalih 13 je oslobođeno i mogu se vratiti svojim kućama, saznaje beogradski "Blic" pozivajući se na izvore u beogradskom Prekršajnom sudu.

U BEOGRADU ZAVRŠENO SUĐENJE TORCIDAŠIMA: Čeka se odluka suda, evo kakve bi kazne mogli dobiti ako ih se proglasi krivima

Suđenje pripadnicima splitske Torcide pred Prekršajnim sudom u Beogradu završeno je u petak kasno navečer, javljaju srpski mediji. Sud za 13 okrivljenih nije imao dokaza da su sudjelovali u pljački na benzinskoj postaji Mol u beogradskom predgrađu Vrčinu, kao niti da su pisali slovo U. Sud utvrdio da su učinili "nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi".

Trojica su kažnjena novčano s po 20.000 dinara (to je oko 1200 kuna) zbog nošenja hladnog oružja poput palica i baklji. Nadalje, srpska policija je identificirala i huligana koji je u četvrtak oko 3.30 na benzinskoj crpki u Vrčiću napisao slovo U, a navijači su ukrali i robu u vrijednosti od 200.000 dinara (oko 12 tisuća kuna).

"Tijekom suđenja koje je počelo jučer poslijepodne i trajalo do 22 sata, saslušano je 27 navijača Hajduka, čime je završen dokazni postupak", kazao je za Tanjug predsjednik Prekršajnog suda Milan Marinović.

Osuđeni navijači već su poslani u zatvor u Padinskoj Skeli, inače zatvor za visokorizične osuđenike.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali