APSURDNO / Posrnuli div u kojem igraju dvojica Hrvata u sve je većim problemima: Situaciju im dodatno komplicira - Taylor Swift?!

Image
Foto: Profimedia

Kao da već nisu u velikim problemima, svjetski poznata pjevačica mogla bi ih baciti u još veći očaj

5.12.2023.
16:58
Profimedia
VOYO logo

Olympique Lyonnais proživljava najcrnje dane u klupskoj povijesti. Klub koji nikada nije ispao u drugi rang natjecanja i koji je nultih godina 21. stoljeća žario i palio Francuskom, ali i Europom, sada je na rubu teškog kraha.

Image
LIGUE 1 /

Lyon novim porazom ostao prikovan za dno: Ćaleta Car zamijenio Lovrena

Image
LIGUE 1 /

Lyon novim porazom ostao prikovan za dno: Ćaleta Car zamijenio Lovrena

Lyon nakon 13 odigranih kola ima tek jednu pobjedu i jedini je klub s jednoznamenkastim brojem osvojenih bodova. Borba za ostanak djeluje kao vrlo realna opcija za momčad u kojoj igraju Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostanak u ligi bit će pravi zadatak za momčad posrnulog velikana, a taj zadatak mogla bi im otežati svjetski poznata pjevačica Taylor Swift!

Naime, ona ima rasprodane koncerte na Groupama stadionu u Lyonu u nedjelju, 2. lipnja i ponedjeljak, 3. lipnja. Problem je u tome što se koncerti poklapaju s terminom uzvratne utakmice doigravanja za ispadanje ili prolazak u Ligue 1, koju klub iz Ligue 1 uvijek igra kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Taylor Swift za vrijeme nastupa u Rio de Janieru, gdje je jedna djevojka preminula zbog prevelikih vrućina

Doigravanje za ispadanje, odnosno promociju, igra se između 16. momčadi u Ligue 1 i pobjednika doigravanja za promociju u Ligue 2.

Čelnici kluba dogovorili su koncerte kako bi povećali prihode, ali nisu se nadali kako će njihovoj momčadi prijetiti borba za ostanak. Naravno, do kraja sezone ima još puno vremena, ali nađu li se u takvoj situaciji morat će tražiti drugi stadion na kojem će igrati uzvratnu utakmicu u kojoj će biti domaćini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo