Play ponuda

PROCURILA SNIMKA KRVAVOG SUKOBA U KOJEM JE POGINUO NAVIJAČ: / Svjedok se našao u epicentru užasa u Milanu

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Snimka sinoćnjeg sukoba huligana Intera i Napolija u Milanu

27.12.2018.
16:30
Screenshot: Twitter
Play ponuda

Na internetu su se pojavila snimka sinoćnjeg sukoba huligana Intera u "kolaciji" sa još dvije grupe, te Napolija u Milanu. Navijački portali i Facebook, Instagram te Twitter profili, kao i talijanski mediji, javljaju kako je jedna osoba mrtva, a 4 su izbodene. Krvavi je to epilog onog što je trebao biti festival talijanskog nogometa, a pretvorio se u još jedan ružni pir navijača, zbog čega se svi zgražaju...

Na snimci koju je mobitelom snimio jedan od svjedoka žestokog sukoba neposredno ispred mjesta obračuna, nakon čega se udaljio, može se vidjeti kako je tučnjava bila žestoka, koristile su se baklje, remenje, palice, letve...

Jedan navijač Intera pregažen

U navijačkim neredima koji su prethodili sinoćnjem dvoboju Intera i Napolija, jedan je navijač Intera pregažen te je podlegao ozljedama u bolnici, a policija je uhitila trojicu osumnjičenika, objavljeno je u četvrtak na konferenciji za medije šefa milanske policije Marcella Cardone.

Više od stotinu huligana Intera napalo autobus 'napolitanaca'

"Prije utakmice napadnuta je kolona kombija s navijačima Napolija. Više od stotinu navijača Intera napalo je kolonu i u napadu upotrijebilo šipke i palice", izjavio je Cardona te dodao kako je u tom metežu na nesretnog navijača Intera naletjelo vozilo koje se pokušavalo izvući iz gužve.

Nije poznato tko je bio za upravljačem

Još uvijek nije poznato tko je bio za upravljačem vozila koje je naletjelo na nesretnog 35-godišnjaka. U pitanju je Daniele Belardinelli, navodno navijač iz skupine najžešćih koja prati taj klub. Inače, kombiji koji su prevozili goste iz Napulja bili su meta udruženih snaga navijačkih skupina Intera, Varesea i Nice, javlja CNN-ov novinar Tancredi Palmeri. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

On je s ostalim navijačima Intera napravio sačekušu Napolitancima dva kilometra prije stadiona. Gostujući navijači u bijegu su ga pregazili kombijem...

"I četvorica Napolijevih navijača izbodena su blizu stadiona", izvještava Palmeri.

Ni dvoboj nije prošao bez incidenata, a najviše su odjeknule rasističke uvrede upućene Napolijevom senegalskom braniču Kalidou Koulibalyju.

Cordona je najavio kako će policija uputiti zahtjev da se do ožujka zatvori tribina stadiona na San Siru, na kojoj se nalaze najradikalniji navijači Intera. Isto tako, policija traži da se Interovim navijačima zabrani odlazak na gostujuće utakmice do kraja ove sezone.


Play ponuda
Play ponuda