SVI SU POLUDJELI ZA NJOM: / NBA košarkaš skrivao svoju seksi sestričnu, a onda njezine gole fotke stavio na društvene mreže

Image
Foto: Instagram: Camille Dugast
28.4.2016.
16:37
Instagram: Camille Dugast
VOYO logo

Srpski Kurir piše kako je Joffrey Lauvergne tijekom dvogodišnjeg boravka u Beogradu skrivao svoju sestričnu od srpske javnosti. Međutim, odlučio je svoju popularnost iskoristiti i kako bi pomogao prelijepoj Camille Dugast, da se probije na svjetsko tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talentirana manekenka sad radi za Woman management modnu agenciju, za koju je između ostalog snimila i niz vrlo provokativnih fotki s kojima itekako plijeni pozornost posebno muškog dijela javnosti. Jer, tko bi ostao ravnodušan na njezino tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavom fotografija svoje sestrične, Joffreya Lauvergnea je prije nekoliko mjeseci izazvao pravi potres na društvenim mrežama, jer su njegovi fanovi poludjeli za seksi Francuskinjom. Od tada se itekako povećao broj njezinih obožavateljica, a čini se da joj je bratić napravio itekako dobru reklamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Joffrey Lauvergne trenutno krilni centar NBA momčadi Denver Nuggetsa. Ove je sezone za Nuggetse igrao u ukupno 59 susreta i ostvario učinak od 7,9 poena, 4,9 skoka i 0,9 asista po susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo