'MA PUSTIO SAM MU ZBOG ČEŠKE': / Brozović novinaru pokazao svoj skriveni talent

Image

Nakon što je više puta dokazao svoje nogometno znanje, vezni igrač hrvatske reprezentacije i milanskog Intera Marcelo Brozović pokazao je i svoj stolnoteniski dar.

15.6.2016.
14:10
VOYO logo

Među reprezentativcima nema konkurencije pa je u press centru u Deauvilleu odmjerio snage i protiv novinara. Veznjaku se suprotstavio Dubravko Miličić, novinar 24 sata. Nakon neizvjesne borbe pobjeda je ipak pripala nogometašu Intera.

"Pustio sam mu da me pobijedi kako mu ne bih narušio samopouzdanje uoči utakmice protiv Češke. Da sam ga pobijedio, a hrvatska reprezentacija loše odigrala protiv Češke, mene bi optužili da sam kriv," kazao je Miličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivnosti pod krovom

Brozović je otkrio kako se reprezentativci iza 'zidina' hotela Barriere du Golf zabavljaju igrajući stolni tenis, pikado, playstation. Igračima je na raspolaganju i golf-teren sa 18 rupa, teniski tereni, vožnja biciklom. Međutim, kako kiša već danima 'zalijeva' Normandiju, osuđeni su na aktivnosti pod krovom.

"Među reprezentativcima sam najbolji u stolnom tenisu. Slobodno vrijeme provodimo igrajući i pikado i playstation. U 'playki' su ponajbolji Mandžukić, Pjaca, Kovačić....".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

U DOBROM RASPOLOŽENJU: Marcelo Brozović dominira protiv konkurencije u stolnom tenisu

Image

U DOBROM RASPOLOŽENJU: Marcelo Brozović dominira protiv konkurencije u stolnom tenisu

Brozović je naglasio kako je atmosfera u taboru Vatrenih mnogo opuštenija nego prije dvije godine na svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je sjajna, mnogo opuštenija nego u Brazilu, a nadam se da će tako i ostati", dodao je.

Vida najavio pohod na medalju

Izbornik Ante Čačić je poručio kako će se u slučaju pobjede protiv Češke napiti s igračima, međutim Domagoj Vida smatra kako se izbornik šalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da se izbornik šalio. Pobjeda protiv Češke nam treba za prolaz u drugi krug. Svi smo profesionalci, a kada pobijedimo Češku gledat ćemo prema Španjolskoj", dodao je Vida.

Na pitanje je li se reprezentacija prošetala mjestom ili možda otišla do plaže, Vida je naglasio kako nije bilo nikakvih obilazaka i šetnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šetat ćemo nakon Eura. Došli smo po medalju", poručio je branič kijevskog Dinama.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo