PROŠLO JE 11 GODINA OD SEKS SKANDALA KOJI JE UZDRMAO ENGLESKU / Supruga Johna Terryja ispričala kako je izgledao njen život

Image
Foto: Profimedia

Terry je 2009 godine spavao s djevojkom svojeg suigrača Waynea Bridgea

23.8.2021.
19:17
Profimedia
VOYO logo

Karijeru slavnog engleskog braniča Johna Terryja obilježile su brojni skandali. Uz probleme s kockom i optužbi za rasizam, Terryjevu karijeru najviše je obilježio skandal iz 2009. godine, kada je spavao s nevjenčanom suprugom svojeg suigrača Waynea Bridgea, Vanessom Perroncel.

Cijeli incident zabavljao je 'otok', a posebno je upečatljiv ostao trenutak kad su se Terry i Brigde sreli na terenu. Na rukovanju prije početka utakmice, Wayne je prošao pored Terryja kao da ga nema. Pružio je ruku svima, sucima, klincima koji su istrčali na teren uz igrače, suparnicima, ali ne i Terryju. Zbog cijelog incidentat adašnji izbornik Fabio Capello oduzeo je Terryju kapetansku traku engleske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervju za ITV

Supruga Johna Terryja, toni, od tada se nije uopće oglašavala, a sada je odlučila progovoriti o svemu.

"John i ja smo se upozanli kad smo bili tinejdžeri. Sjećam se kako je sve izgledalo, rekao mi je da je nogometaš i tada su ga plaćali 48 funti tjedno. Moram priznati da nisam imala pojma da je stvarno nogometaš dok ga nisam vidjela na TV-u. Dolazio bi po mene u malom plavom Vitroenu, život je bio puno jednostavniji", rekla je Toni na početku intervjua na ITV-ju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

John i Toni Terry

Drama s trudnoćom

O aferi nije puno govorila, samo je naglasila da je to iza njih.

"Htjeli smo započeti novo poglavlje. Maštali smo o trećem djetetu, htjeli smo još jednog dječaka i tada smo se odlučili posvetiti tome. Trebale su nam tri godine da zatrudnim. Išli smo na terapije i napravili smo sve što je u našoj moći. Dobro se sjećam razgovora s Johnom u tom razdoblju - Rekla sam mu; 'Ako nećemo moći imati djecu, hoćeš li ti biti OK s tim? Hoćeš li biti sretan?' Dobro je to prihvatio, rekao mi je da ćemo u tom slučaju biti samo nas dvoje i da ćemo se zabavljati", otkrila je Toni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sreću, toni je zatrudnila i u svibnju 2006. godine rodila blizance - sina Georgieja i kćer Summer Rose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo mala, ali snažna obitelj. Trudimo se da nam sve bude zabavno. John je divan otac. Stalno smišlja neke nove igre za djecu. Ako nije stoni tenis, onda namješta mrežu u dvorištu za tenis, stvarno se voli igrati s njima, sada je njihov najbolji prijatelj", zaključila je Toni Terry.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo