TREĆI IGRAČ / Spavao s Dončićevom mamom, uzeo dio bogatstva i samo otišao: Skandal dobio zaokret, za sve je kriv bivši ljubavnik?

Image
Foto: Instagram

Majka Luke Dončića, Mirjam Poterbin, posljednjih je dana u centru pisanja medija zbog velikog skandala

11.9.2022.
15:39
Instagram
VOYO logo

Skandal i prljavi veš u obitelji Dončić ne samo da je izašao u javnost, nego je dobio i svoj zaplet i novi momentum, odnosno zaokret. Naime, priča se sada usmjerila na bivšeg partnera Mirjane PoterbinBorisa Požega. Izašli su detalji koji bacaju drugačiji pogled na čitavu priču koja ovih dana "zabavlja" američku, slovensku i ostalu javnost.

Image
OBITELJSKI PROBLEMI /

Skandal dobio nastavak. Luka Dončić tužio svoju majku, ali brzo mu je stigao njezin odgovor: 'Ne želim prati prljavi veš!'

Image
OBITELJSKI PROBLEMI /

Skandal dobio nastavak. Luka Dončić tužio svoju majku, ali brzo mu je stigao njezin odgovor: 'Ne želim prati prljavi veš!'

Ljubavna veza kumovala prenosom prava na Požega

Boris Požeg je poslovni čovjek iz Ljubljane koji se bavi prodajom nekretnina i ugostiteljstvom, a koji je bio u ljubavnoj vezi s bivšom manekenkom i kozmetičarkom Mirjam Poterbin. U košarkaškim krugovima poznat je i kao Piksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja portal Necenzurirano, Dončićeva majka je tijekom ljubavne veze s Požegom na njega prenijela upravljanje svim slovenskim tvrtkama koje isključivo plasiraju brend zvijezde NBA lige. I tu se čitava situacija zakomplicirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požeg je, kako tvrde slovenski, američki i ostali strani mediji koji su prenijeli ovu priču, i 40-postotni vlasnik tvrtke LD77 koja Dončićevo ime plasira u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postao je to prošlog listopada, samo nekoliko mjeseca nakon košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Pekingu, gdje je slovenska reprezentacija predvođena Dončićem osvojila četvrto mjesto. Nakon završetka ljubavne priče, između Poterbin i Požega, piše slovenski Žurnal24.si, očito su krenule obiteljske razmirice i uvijek neugodna podjela imovine.

Ljubav je bila kratkog daha

U međuvremenu, mediji u Sloveniji su pronašli fotografiju na kojoj je Mirjam sa svojim sada već i bivšim ljubavnikom. Nakon razvoda od Lukinog oca Saše, Mirjam nije javno viđena sa čovjekom zbog kojeg je ponovo počela da voli i da osjeća sreću, ali pokazat će se da je sve to kratkog daha i da tu nije bila posrijedi (samo?) ljubav nego i privatni interesi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završetka ljubavi između Poterbinove i Požege, očito su krenule obiteljske razmirice i uvijek neugodna podjela imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončić je u utorak podnio i zahtjev Kancelariji za patente i intelektualno vlasništvo u SAD-u (USPTO). U tom zahtjevu traži poništenje registracije zaštitnog mu znaka "LUKA DONČIĆ 7". Inače je taj znak u vlasništvu njegove majke Mirjam Poterbin, a cijelu priču donio je američki novinar Mark Stein.

Treći igrač u sjeni

Dončić i njegova majka trebali su se posvađati oko prava, ali očito nije baš tako, nego je za Dončićev zahtjev kriv treći igrač - Boris Požeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požeg je ove godine bio predmetom sudske istrage zbog sumnje u tri velike krađe, kojima su trojica osumnjičenika navodno oštetili više od 45.000 eura. Tužiteljstvo ih tereti za krađu dva osobna vozila i skutera koje je Mirjam Poterbin navodno dala Luki Dončiću. Požeg je prošlog mjeseca javno demantirao te optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasila se i Lukina majka

U međuvremenu se oglasila i Dončićeva majka izjavivši za slovenski N1 kako će uvijek štititi svog sina, te kako sve što je napisano u medijima "dolazi od ljudi koji su Luku okruživali posljednje dvije godine i žele potpunu kontrolu nad njegovim životom i karijerom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski mediji sada nagađaju kako odnos majke i sina nije loš, nakon što je Poterbin na svom Instagramu jučer objavila fotografiju s utakmice Slovenije i Belgije na kojoj pozira s leđa sa svojom majkom, Lukinom bakom, a njih dvije odjevene su u dres na kojima piše "mami" i "babi". Pored te fotografije, Poterbin je napisala "hvala za poklon" pa se sada nagađa da bi mogao biti u pitanju Lukin dar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo