ŠPANJOLCI PIŠU O NEPREPOZNATLJIVOM PROSINEČKOM: / Legenda hrvatskog nogometa začudila korisnike društvenih mreža

Image
Foto: AFP

Nekoć genijalni nogometaš danas je stručnjak koji znanje prenosi reprezentaciji BiH

11.9.2018.
9:14
AFP
VOYO logo

Uopće nema sumnje da je Robert Prosinečki jedan od najboljih hrvatskih nogometaša ikada, njegove bravure prepričavaju se i danas i to ne samo u granicama domovine. Legendarni je hrvatski veznjak ostavio trag i u jačim europskim ligama pa tako i u španjolskoj gdje je nosio dres nekolicine klubova među kojima i Real Madrida i Barcelone.

Danas je Prosinečki nogometni stručnjak čija riječ ima težinu i aktualni izbornik Bosne i Hercegovine koji je osvanuo na web-stranicama Marce i Mudno Deportiva na kojima se autor čudi njegovim - kilogramima viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središtu pažnje

Navodi se tako da je 49-godišnji Prosinečki na subotnjoj utakmici pokazao figuru zbog čega se našao u središtu pažnje javnosti koja njegove fotografije dijeli putem društvenih mreža i zaključuje da su na njemu traga ostavile godine provedene na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put španjolski sportski dnevnik nije iskoristio priliku da podsjeti na nogometnu genijalnost bivšeg nogometaša niti na njegovu stručnost. Uopće nema sumnje da će ih Prosinečki vrlo brzo natjerati na to...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo