ŠOU U CLEVELANDU: / Stipe Miočić izazvao delirij u Quicken Loans Areni

Image
Foto: Screenshot: You Tube

UFC teškaški prvak Stipe Miočić bio je posebni gost na četvrtoj utakmici NBA finala Istoka između Cleveland Cavaliersa i Boston Celticsa (122-99) u Clevelandu.

25.5.2017.
8:48
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Stipe Miočić uoči borbe, kad hoda prema kavezu, uvijek ide uz pjesmu "Till I Die" izvođača "Machine Gun Kellyja". Sad je dobio priliku pojaviti se i tijekom live izvedbe te pjesme. Kako je "Machine Gun Kelly" inače reper rodom iz Clevelenda i Stipin veliki prijatelj, dobio je poziv da svoj najveći hit izvede tijekom poluvremena utakmice NBA doigravanja između Cleveland Cavaliersa i Boston Celtisa koja je bila odigrana u utorak.

Tad mu je na pamet došla ideja kako bi bilo sjajno kad bi publici u svom gradu predstavio i Miočić, koji je apsolutni junak Ohija i jedan od najpopularnijih sportaša u toj američkoj saveznoj državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CAVSI NADOMAK VELIKOM FINALU: Boston je imao plus 16, a onda su Irving i LeBron odlučili da je dosta šale

On je to prihvatio te je pred publiku došao sa sva tri svoja pojasa prvaka (ima dvije uzastopne obrane i prvi osvojen naslov), a jednog je odmah dao Kellyu koji je s njim ponosno repao. Sve navedeno jako je oduševilo publiku u Quicken Loans Areni.

STIPE MIOČIĆ LJUT NA UFC: Sad je sve izašlo na vidjelo! ‘Obećali su mi bolji ugovor ako nokautiram dos Santosa u prvoj rundi’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo