SKANDAL U ENGLESKOJ: / Odvratna snimka ismijavanja Saline smrti upravo se dijeli internetom

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dvojica navijača Southamptona pokazala sav primitivizam

10.2.2019.
16:51
AFP
VOYO logo

Skandal u Engleskoj. Dvojica navijača Southamptona pokazala su sav primitivizam ismijavajući se smrću Emilijana Sale. Utakmica Southamptona i Cardiff Cityja u 26. kolu počela je minutom šutnje za argentinskog napadača, čiji je avion nestao prije gotovo tri tjedna, a čije je tijelo identificirano 48 sati prije utakmice.

Image
NOGOMETNI SVIJET TUGUJE: /

Diljem planete opraštaju se od Emilijana; njegova sestra objavila fotografiju od koje ćete se naježiti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući igrači ispod dresa su imali majice s likom Sale, na tribinama su navijači Cardiffa nosili njegove dresove, sve je izgledalo idilično u ovom tužnom trenutku. Navijači Southamptona, onaj veći i normalniji dio, pridružio se gostima u minuti šutnje i solidarizirao se s njima. Kako i dolikuje normalnom svijetu...

'Bolesnici'

No, bilo je i onih koji su smrt Emiliana Sale iskoristili kako bi provocirali navijače Cardiffa pa su imitirali pad aviona. Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se jasno vidi kako dva navijača Svetaca imitiraju let i pad aviona i pritom se smiju. Snimka se upravo dijeli na društvenim mrežama, malo je kazati kako je javnost zgrožena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolesne pi*ke, vi ste jedne bolesne pi*ke, pa što to radite? Bolesnici, od*ebite odavde", čuju se na glasovi navijača Cardiffa na snimci na kojoj se vide dvojica navijača Southamptona kako šire ruke i oponašaju rušenje aviona. Uskoro im prilazi zaštitar i izbacuje ih s tribina, a nakon toga ih je preuzela policija.

Ugledni britanski BBC javlja kako Southampton planira zabraniti dvojici navijača, koji su se na tako bolestan način rugali navijačima Cardiff Cityja, doživotni dolazak na utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Takvom ponašanju nema mjesta u nogometu'

"Takvom ponašanju nema mjesta u nogometu i neće se tolerirati na St Mary's" stadionu, navodi se u izjavi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometni klub Southampton može potvrditi da su dva navijača uhićena i da su policajci tijekom naše utakmice s Cardiffom u subotu preuzeli njih i njihove podatke. Klub će nastaviti raditi s policijom u Hampshireu kako bi identificirao pojedince za koje se smatra da su napravili nepristojne geste prema pristašama Cardiffa".

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo