SHVATIO JE: / Nakon što ih je uvrijedio, sad se ispričava Donni i Wawrinki

Image
Foto: AFP

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) kaznilo je Australca Nicka Kyrgiosa s 10.000 dolara, zbog uvrede koju je izrekao tijekom dvoboja 2.

13.8.2015.
22:28
AFP
VOYO logo

Kyrgiosov neprimjeren komentar, u kojem je doveo u vezu svog suigrača iz Davis Cup reprezentacije Thanasija Kokkinakisa i djevojku Stana Wawrinke, a to je Osječanka Donna Vekić, šokirao je javnost i zgrozio Švicarca.

Image
STIGLA KAZNA ZA BEZOBRAZNOG PRIMITIVCA: /

Vrijeđao Donnu pa nastradao!

Image
STIGLA KAZNA ZA BEZOBRAZNOG PRIMITIVCA: /

Vrijeđao Donnu pa nastradao!

"Ono što je izrečeno ja ne bih rekao najgorem neprijatelju. To je toliko nisko i ne samo da je neprihvatljivo, već je i nezamislivo", napisao je Wawrinka na twitter profilu, a javno je na konferenciji za medije pozvao Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) da oštro kazni Kyrgiosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprika na društvenim mrežama

Kad je vijest o kazni izašla na vidjelo, Kyrgios je putem društvenih mreža uputio švicarskom tenisaču javnu ispriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim se ispričati za komentar koji sam dao tijekom sinoćnjeg meča protiv Stana", napisao je Kyrgios na svom twitter profilu u četvrtak, a isto ja napisao i na svojoj facebook stranici uz dodatak:

"Moj je komentar, koji je izrečen u afektu, neprihvatljiv je na mnogim razinama. Kao dodatak osobnoj isprici, želim se i javno ispričati. Preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke i žalim zbog onoga što se dogodilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je maksimalnu kaznu

Unatoč javnom kajanju, Kyrgios bi mogao snositi dodatne posljedice zbog svog opakog jezika i neprimjerene reakcije, jer je ATP najavio mogućnost dodatnih sankcija protiv 20-godišnjeg Australca. Izrečena kazna od 10.000 dolara maksimalan je iznos kojim ATP može kazniti igrače na samom turniru za prekršaje počinjene tijekom odigravanja meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo