SEKSI KAOS: / Igrači Partizana poludjeli za zanosnom psihoterapeutkinjom

Image
Foto: Facebook: Mirjana Beronja
14.12.2015.
9:33
Facebook: Mirjana Beronja
VOYO logo

Partizan je prošloga četvrtka šokantno ispao iz Europske lige u srazu sa njemačkim prvoligašem Augsburgom. Naime, Nijemcima je u ovom susretu trebao bolji ili isti rezultat kao i u prvom dvoboju ove dvije momčadi (3-1). Imao je Partizan prolazak dalje sve do 89. minute kada je Raúl Bobadilla od stative je zabio gol za pobjedu. Prije toga Nikola Ninković je imao priliku za izjednačenje. Partizan tako niti nakon 11 godina nije prezimio u Europi.

Image
DRAMA U BEOGRADU: /

Partizan ispao u zadnjoj minuti, loša večer Subašića

Image
DRAMA U BEOGRADU: /

Partizan ispao u zadnjoj minuti, loša večer Subašića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Partizanu ne cvjetaju ruže niti u srpskoj Superligi. Partizan je jučer u sklopu 21. kola Super lige u gostima odigrao 2.2 sa Radom, a trenutno su tek petoplasirana momčad srpskog prvenstva. Uprava Partizana zabrinuta je zbog loših igara, srpski mediji pišu kako je jasno da u klubu nešto opako ne štima, a to je jasno i svima ostalima.

Navijači izgubili strpljenje

Navijači Partizana izgubili su strpljenje sa klupskim čelnicima u Humskoj, koji su još ranije da bi ušli u "glavu" svojim igračima angažirali atraktivnu psihoterapeutkinju Mirjanu Beronju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mirjana je u nekim nogometašima Partizana probudila jaki seksualni nagon. U prijevodu, zanosna psihoterapeutkinja golica maštu Crno-bijelima, a neki od nogometaša maštaju o njoj i imaju seksi fantazije sa Mirjanom u glavnoj ulozi. Pojedinci su se drznuli i kazali kako ona i nije baš neki stručnjak, ali nije isključeno da su do tog zaključka došli upravo fantazirajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlađi igrači maštaju o njoj i manje misle na nogomet?!

Beronja je u Partizan došla još kad je na kormilu momčadi bio trener Zoran Milinković, zajedno sa Miroljubom Puškićem koji joj je direktni nadređeni. Prema informacijama kojima raspolaže Kurir, Mirjana je u odličnim odnosima sa direktorom Partizana Milošem Vazurom, a najveće probleme u klubu ima sa mlađim igračima koji su navodno poludjeli za njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je previše to što se Mirjana stalno na poslu pojavljuje u izazovnim i kratkim haljinama jer neki mladi igrači su za njom izgubili glavu. Njezini savjeti koje ona daje njima su korisni, ali ne dolaze do glave nogometaša jer oni misle na neke druge stvari, stvari koje nemaju baš puno veze sa nogometom.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo