SRPSKI GEORGE BEST / Hodao je s brojnim manekenkama, a nedavno je otvorio dušu: 'Spavao sam s Naomi Campbell i Evom Herzigovom, ali ona je najbolja u krevetu'

Image
Foto: Profimedia

Otkrio je i kako je upoznao bivšu suprugu američkog predsjednika Donalda Trumpa

24.6.2022.
15:22
Profimedia
VOYO logo

Bivši srpski nogometaš, Saša Đani Ćurčić, koji je tijekom karijere igrao za OFK Beograd, Partizan te premijerligaše Bolton, Aston Villu i Crystal Palace, sasvim sigurno jedna je od osebujnijih osoba koje su kročile zelenim travnjakom. O tome kakav je bio za vrijeme igračke karijere govori i nadimak koji je zaradio - srpski George Best.

Image
PREVRUĆA SNIMKA /

Fatalna Wanda u kupaonici si namještala tangice, mazila se po guzi pa sve objavila. Ona stvarno nema srama

Image
PREVRUĆA SNIMKA /

Fatalna Wanda u kupaonici si namještala tangice, mazila se po guzi pa sve objavila. Ona stvarno nema srama

A koliko je osebujan najbolje govori intervju kojeg je svojevremeno dao za srpski tabloid Informer. U njemu je progovorio o svom ljubavnom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naomi Campbell bila je vatreni navijač Crystal Palacea. Jednom je došla na utakmicu i poslije smo se upoznali u VIP baru. Nakon par tjedana sam napravio tulum i pozvao sam je. Ubrzo smo se počeli viđati, ali nije se željela seksati odmah na prvom spoju, teška je ona žena. Tek nakon dvadesetog izlaska pristala je spavati sa mnom", započeo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tridesetak puta smo se seksali. Vrh je u krevetu, ali gadljiv sam na ženske dlake. Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Bila je strašno neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno. Takve šutnem odmah u guzicu i kažem im da spavaju na balkonu. Uz to što je bila aljkava, puno je šmrkala pa sam često imao incidente s njom. Vrijeđala je kućne pomoćnice, gađala ih je pepeljarom, psovala je… Pravila je skandale i po diskotekama i odlučio sam prekinuti tu priču", ispričao je i otkrio sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam i s Evom Herzigovom, ali Carmen Electra je najbolja u seksu. S njom sam imao vratolomije do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, otkrio je i kako je upoznao Ivanu Trump, bivšu suprugu američkog predsjednika Donalda Trumpa. Dogodilo se to kada je dobio poziv da zaigra za američki MetroStars.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah sam pristao. Menadžer mi je rekao: 'Čekaj da ti kažem kakvi su uvjeti, a ja njemu: 'Ne, ja plaćam da odem tamo.' Poslali su mi avionsku kartu u VIP biznis klasi, koja je koštala 5000 funti. Dobio sam mjesto iznad pilota s minibarom i barmenom. Ukrcali smo se na let, a u istom avionu je bila Ivana, žena Donalda Trumpa. Nisam je prepoznao, čuo sam samo za Trumpa, tada uspješnog biznismena", kazao je i dodao kako je mjesec dana nakon toga organizirao zabavu u čast Michaela Jordana i Dennisa Rodmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam im: 'Ja sam novo ime nogometne scene i trebamo se upoznati.' Kada su me vidjeli, rekli su da na sve sličim osim na nogometaša. Na moj party je došao i Prince, ali sam ga morao izbaciti. Taj malecni je stigao sa sedmoricom tjelohranitelja i odmah mi napao manekenke. Imao je lizalicu u ustima, bio je nadobudan i odvratan. Ivanu Trump sam pitao sjeća li me se, odgovorila je potvrdno. Popio sam malo više i htio sam biti s njom, ali je ona imala gard. Ostali smo prijatelj", ispričao je svojedobno.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo