RUSKI MEDIJI OBJAVILI UZNEMIRUJUĆ VIDEO: / Pogledajte što je kudo trener napravio dječaku i izazvao bijes javnosti

Image
Foto: Screenshot

Nevjerojatna situacija pojavila se u medijima tek nekoliko mjeseci nakon što se dogodila

29.11.2018.
11:00
Screenshot
VOYO logo

Pomalo zastrašujuć video pojavio se u Rusiji, a prikazuje trenera kako nogom u glavu udara dječaka koji je tijekom treninga napravio pogrešku. Ovaj sramotni incident dogodio se u ožujku u Naro-Fominsku u blizini Moskve, a tek je sad izašao u javnost jer su se ruski mediji ovih dana dokopali snimke.

Ivan Kirilko je bio trener kuda u Naro-Fominsku u blizini Moskve, ali karijera mu je vjerojatno završena nakon što se pojavio video okrutnog incidenta koji se dogodio u ožujku ove godine. Kirilko je brutalno udario devetogodišnjeg dječaka jer je ovaj otišao na krivu stranu tatamija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandalozan potez

Ruski mediji pišu kako roditelji nisu podnijeli kaznenu prijavu policiji jer je trener obećao da će sam dati otkaz. Međutim, to se ipak nije dogodilo. Ali za za sve nakon više od osam mjeseci napokon pobrinuo tamošnji kudo savez koji ga je suspendirao. Potvrdila je to i Ksenia Mišonova, pravobraniteljica iz Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video sada istražuje i policija te Kirilku prijeti puno veća kazna od suspenzije. Srećom, devetogodišnji dječak prošao je bez težih ozljeda. Roditelji su ga odmah odvezli u bolnicu, a zaradio je tek manje posjekotine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo