RONALDO SE POJAVIO PRED SUDOM: / S osmijehom na licu i u društvu ljepotice bez problema pristao platiti 140 milijuna kuna kazne

Image
Foto: AFP

Nije mu odobrena molba da u prostorije suda uđe neprimjetno, kroz podzemnu garažu

22.1.2019.
11:39
AFP
VOYO logo

Napadač portugalske nogometne reprezentacije i torinskog Juventusa Cristiano Ronaldo s osmijehom na licu dočekao je presudu prema kojoj mora platiti 18,8 milijuna eura (oko 140 milijuna kuna), ali i kojom je izbjegao 23-mjesečnu zatvorsku kaznu zbog neplaćanja poreza.

Riječ je o izbjegavanju plaćanja poreza u razdoblju između 2011. i 2014. godine u vrijeme dok je ponajbolji nogometaš svijeta nastupao za madridski Real. U pitanju je iznos od 14,8 milijuna eura (oko 110 milijuna kuna) koje je Ronaldo zadržao korištenjem usluga navodno fiktivne korporacije s Djevičanskih otoka pomoću koje je zamračio dio svojih prihoda od Španjolske porezne uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaćanjem izbjegao zatvor

U utorak ujutro Ronaldo je stigao na sud u Madrid sa sunčanim naočalama na licu u društvu partnerice Georgine Rodriguez. Nije mu odobrena molba da u prostorije suda uđe neprimjetno, kroz podzemnu garažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saslušanje je održano šest mjeseci nakon što je Ronaldo prihvatio da u zamjenu za zatvorsku kaznu uplati svotu spomenute visine, što je i praksa španjolskog sudstva koje dopušta da se za prvi prijestup i zatvorsku kaznu manju od dvije godine ne ide iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo