RIJETKI SU ZNALI ZA LJUBAV DRAŽENA PETROVIĆA I 'KRALJICE TORCIDE': / 'Javnost to ne zna, ali oni su bili u vezi'

Image
Foto: Screenshot

Nekako je ta informacija uvijek prolazila ispod radara, no i u nekim starijim intervjuima otkrivala je Draženova majka detalje te veze

15.7.2019.
13:42
Screenshot
VOYO logo

Toliko je vremena već prošlo od tragične smrti hrvatskog košarkaškog amadeusa Dražena Petrovića, da se priča o njemu već pretvorila u legendu. Njegova igra bila je fantastična, na razini da se mogao nositi i s najboljim NBA igračima, a njegovoj radnoj etici nije bilo premca.

No ne zna se toliko puno o o njegovom privatnom životu. Zanimjiv detalj otkrila je njegova majka Biserka prilikom proslave godišnjice braka sa svojim mužem Jolom Petrovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javnost to ne zna, ali Dražen i Doris su jedno kratko vrijeme bili u ljubavnoj vezi..." - ispričala je gospođa Petrović za Jutarnji list.

Image
BISERKA PETROVIĆ OČITALA LEKCIJU MARIJU HEZONJI: /

Hrvatski košarkaš uzeo broj u čast Dražena, majka legende žestoko ga prozvala

Image
BISERKA PETROVIĆ OČITALA LEKCIJU MARIJU HEZONJI: /

Hrvatski košarkaš uzeo broj u čast Dražena, majka legende žestoko ga prozvala

Nekako je ta informacija uvijek prolazila ispod radara, no i u nekim starijim intervjuima otkrivala je Draženova majka detalje te veze. Navodno su se Doris Dragović i Dražen družili samo jedno ljeto. Doris Dragović bila je miljenica Hajdukovih navijača Torcide koji su je prozvali "kraljicom Torcide".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada vam dijete ima 22 ili 23 godine, sve gledate drugim očima", prokomentirala je jednom prilikom.

Jedna od mnogih

Prva Draženova veza koja je bila zanimljiva predstavnicima medija bila je sa Sanjom Doležal, tada velikom zvijezdom i pjevačicom Novih fosila. Cijela zemlja bila je zainteresirana za njihovu priču. Romansa je trajala samo godinu dana jer su oboje bili zatrpani obavezama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Biserka Draženovu životnu priču rado govori jer tako uspomenu na svog sina čuva od prolaznosti vremena. U jednom od intervjua otkrila je ko je bila Draženova najveća ljubav.

"Renata Čajić, s kojom se zabavljao četiri i pol godine. Bila je manekenka, ali nije bila sklona brzim i kratkim vezama. Mislim da je to Dražena privuklo. Bila je zaista predivna, pratila ga je dok je bio u Madridu. Razišli su se kada je otišao u Ameriku. Velika je to udaljenost, Dražen je tamo bio zvijezda, djevojke su ga opsjedale. Ne znam, možda je bilo i malo ljubomore. Kasnije se udala za sina Draženovog prvog trenera, koji mu je kao klinac u Šibeniku dodavao lopte", otkrila je u jednom od starijih intervjua Biserka Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo