PROVALJENA TAJNA: / Evo kada se seksi Srpkinja udaje za slavnog nogometaša

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Srpski su mediji nedavno objavili da bi se njihova tenisačica Ana Ivanović ove godine trebala udati za kapetana njemačke nogometne reprezentacije Bastiana Schweinsteigera.

4.2.2016.
13:18
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Iako slavni par taji datum svoga vjenčanja, njemački Bild iz svojih izvora doznaje da bi 20. tenisačica svijeta i veznjak Manchester Uniteda u bračne vode trebali uploviti sredinom srpnja. To se razdoblje zapravo čini i najlogičnijim budući da najveći svjetski turnir Wimbledon za tenisačice završava 9. srpnja, a dan kasnije se igra i finale Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

"Baš su sladak par"

Schweinsteiger će nakon toga dobiti nekoliko dana slobodno prije no što se priključi pripremama Uniteda, a i Ivanović će vjerojatno uzeti odmor, pa je za pretpostaviti da će tada biti i svadbena svečanost. Da će vjenčanje doista biti ovo ljeto, potvrdila je njemačka tenisačica Angelique Kerber, nedavna osvajačica Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger su mi poslali čestitku. Ana mi je jedna od najbližih prijateljica na Touru. Njih su dvoje baš sladak par. Radujem se njihovom vjenčanju, ali datum ću zadržati za sebe", rekla je Kerber za magazin Bunte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo