PROPALI DINAMOV TALENT IMA PROBLEMA SA ZAKONOM: / Mladića hvatao za genitalije pa dobio zatvorsku kaznu

Image
Foto: PIXSELL

Općinski sud u Orašju na četiri mjeseca zatvora osudio je, navodi Avaz, nogometaša tuzlanske Slobode, nekoć i igrača zagrabačkog Dinama Sulejmana Krpića, zbog nasilnog ponašanja.

19.10.2017.
22:23
PIXSELL
VOYO logo

Presudu o kojoj Avaz piše u četvrtak, Krpić (26) čuo je još u lipnju ove godine, a sve zbog toga što je "30. kolovoza 2015. godine u 4.00 sata, bez ikakvog razloga za genitalije uhvatio N.T., koji se nalazio u društvu E.N. Kada je E.N. pokušao zaštititi N.T., Krpić ga je udarao šakama u glavu i tijelo. Potom je Krpić iz auta izvadio čeličnu kuku i krenuo udariti E. N., koji je nekako uspio zaštiti glavu".

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

24.04.2009., Zagreb - Sulejman Krpic mladi napadac koji je prosle sezone u Maksimir stigao iz Orasja potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor. Vec trenira s prvom momcadi Dinama. Sulejman Krpic i Krunoslav Jurcic. Photo: Igor Kralj/24sata

Prema saznanjima izvora, Krpić je iskoristio mogućnost da umjesto odlaska iza rešetaka plati novčanu kaznu u iznosu od 100 KM za svaki dan koji je ondje morao provesti. Uplatio je 12,000 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krpić je 2009., pristigavši iz mlade Dinamove momčadi, s klubom iz Maksimira potpisao 10-godišnji ugovor. U karijeri je za Dinamo odigrao jednu službenu utakmicu i to u Hrvatskom kupu protiv NK Plitvice Gojanec. Na travnjak je ušao kao zamjena umjesto Miroslava Slepičke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo