NAJDRAMATIČNIJA SNIMKA ŽESTOKE MAKLJAŽE IZMEĐU BOYSA I ATALANTINIH NAVIJAČA: / Jedan detalj ledi krv u žilama

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Osvanuo novi video sukoba Bad Blue Boysa i Atalantinih navijača

28.11.2019.
11:19
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na društvenim mrežama i komunikacijskim kanalima koji se bave navijačkom supkulturom osvanuo je novi video tučnjave Bad Blue Boysa i Atalantinih navijača u utorak kod stadiona San Siro, u utorak uoči utakmice 5. kola skupine C Lige prvaka. Na snimci se može vidjeti kako su u sukobu dvije grupe ljudi odjevenih uglavnom u tamnu odjeću, neki su u rukama imali remenje, a na asfaltu se mogu vidjeti i bačene baklje koje su se koristile u sukobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunski odrađeno gostovanje Boysa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
SNIMKA MAKLJAŽE BOYSA I ATALANTINIH NAVIJAČA: /

Detalj s 'naoružanjem' posebno bode u oči i neshvatljiv je

Image
SNIMKA MAKLJAŽE BOYSA I ATALANTINIH NAVIJAČA: /

Detalj s 'naoružanjem' posebno bode u oči i neshvatljiv je

Tučnjava pred ulazom na domaću tribinu

Prema informacijama koje imamo i prema onom o čemu su pisali i mediji, pretpostavlja se da su s desne strane Bad Blue Boysi dok su na lijevoj Atalantini navijači koji su u podređenom položaju u tučnjavi (povlače se, dižu svoje ljude s poda). Također, u jednom trenutku na snimci se u pozadini može vidjeti kako jedna osoba leži u besvjesnom stanju, vjerojatno talijanski navijač...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, talijanski mediji pisali su o tučnjavi Bad Blue Boysa i navijača Atalante kod San Sira, u kojoj su tri osobe ozlijeđene. Kao što smo pisali, masovna tučnjava se dogodila prilikom organiziranog kortea navijača Dinama ka stadionu, na Trgu Don Gnocchi nekih 500 metara od stadiona San Siro. Tučnjavu je prekinula intervencija policije. ANSA javlja da su ozlijeđeni 14-godišnji dječak i njegov 50-godišnji otac, te još jedna osoba koja je odvedena u bolnicu, a svi su Talijani. Također, Boysi su se sukobili i s pristalicama Atalante i kod samog stadiona odmah po dolasku kortea, čemu bi odgovarao ovaj novi video.

Odvojili se iz kortea i potražili kontakt s huliganima Atalante

Ne zna se tko je započeo sukob prvi, ali neki hrvatski mediji pišu kako su Talijani napali prvi, pa na kraju izvukli deblji kraj. Bergamonews javlja kako su napetosti počele oko 17.30 sati, kada su se hrvatski navijači okupili u Largu Cairoliju, nekoliko minuta kasnije i u Arco della Paceu. Korteo je doslovno paraliziralo promet u tom području. “Iz Zagreba je stiglo više od 5000 pristaša, neki čak i s glavama prekrivenim crnim kapuljačama s bakljama u rukama”…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dolazeći ispred stadiona, neki Hrvati – njih oko stotinu – odvojili su se od povorke i potražili kontakt s pristalicama iz Bergama koji su ulazili na San Siro. U tom su trenutku intervenirale policijske snage i spriječile sukob. No, prije intervencije policije, Hrvati su uspjeli napasti grupu navijača Atalante koji su ulazili na stadion”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač Atalante zadobio ozljedu glave

I policija tvrdi, a prenosi i Sky Sport, kako je oko stotinjak hrvatskih navijača imalo svoj plan te se odvojilo iz kortea na Via Don Gnocchi, oko 500 metara od stadiona, kako bi se sukobili s navijačima Atalante, u čemu su organizirani zagrebački huligani i uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema preliminarnim informacijama, jedan je navijač Atalante zadobio ozljedu glave. Neki ostali navijači Atalante također su dobili batina u sukobu. Neredi su trajali nekoliko minuta, a situacija izvan stadiona tada je vraćena pod kontrolu. Kako i mi doznajemo, u žestokom okršaju gore su prošli Talijani kojih je nekoliko nakon okršaja ostalo ležati na asfaltu. U tučnjavi su korištene boce i baklje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Boysa u Milanu bilo oko 5000.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo