PRIČA HRVATSKOG NAVIJAČA KOJI JE U POTRESU SPASIO GRB NAJDRAŽEG KLUBA STIGLA DO ENGLESKE: / Čeka se reakcija Liverpoola

Image
Foto: RTL

Inače, ovaj mladi Petrinjac je inženjer radiologije u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević, a zahvalio je svima koji su mu pomogli na bilo koji način

7.1.2021.
10:31
RTL
VOYO logo

Stanovnik Petrinje Bruno Lončarević je, poput svih svojih sugrađana, ovih dana mogao iskusiti posljedice razornog potresa koji je uništio njegov stan. No njegova je priča posebna, pogotovo među ljubiteljima sporta.

Bruno je, naime, iz svog uništenog stana uspio zgrabiti samo grb svog najdražeg kluba Liverpoola, za koji je rekao da mu je posebno prirastao srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo javljanjem uživo sinoć u RTL-u Danas s tablom omiljenog kluba koju je spasio iz srušenog doma u Petrinji. Odmah nakon toga, Brunin život se potpuno promijenio: “Telefon nije prestajao zvoniti, poruke, pozivi, ljudi nude smještaj, pomoć na sve moguće načine bilo to donacije, financijski od hrane do odjeće. Nudilo se apsolutno sve”, rekao je Bruno za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova priča stigla je sve do Engleske, gdje ju je objavio popularni magazin Daily Star. Čeka se još i potez Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja mu je otići na Anfield

Inače, ovaj mladi Petrinjac je inženjer radiologije u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević, a zahvalio je svima koji su mu pomogli na bilo koji način.

“Hvala RTL-u, hvala u ime cijelog grada Petrinje i u ime moje obitelji, svima hvala, svim navijačkim udrugama hrvatskih klubova, svim volonterima, svim udrugama koji pomažu na sve moguće načine u ovom nesretnom događaju”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Višak donacija proslijedit će, kako je rekao, svojim Petrinjcima čiji su domovi stradali u potresu. Poseban račun otvorili su i u Hrvatskoj udruzi navijača Liverpoola. Za pomoć su se javili i hrvatski nogometaši koji su igrali za Liverpool te obećali da će, čim bude moguće, ostvariti Brunin san i otići zajedno na Anfield.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo