TRENERU BIH PRVOLIGAŠA PRIJETILI PIŠTOLJEM PA GA PRETUKLI: / 'Uperio mi je pištolj u trbuh, sve se odigralo kao u filmu'

Image
Foto: Facebook/Radnik Bijeljina

Srpski trener trenutno je u bolnici, a trebao bi ubrzo biti na putu kući

16.5.2020.
23:13
Facebook/Radnik Bijeljina
VOYO logo

Trener Radnika iz Bijeljine Slavko Petrović jedva je izvukao živu glavu. Naime, srpski strućnjak na radu u BiH prvoligašu pokušao je upozoriti posjetitelje stadiona da se on ne smije koristiti.

Jedan ga je udario šakom nekoliko puta, a drugi je u njega uperio pištolj. Srećom sve je dobro završilo po 61-godišnjeg trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRELIJEPA SRPKINJA RODILA MAMIĆU DIJETE: /

Kćer mu je mlađa od unuke

Image
PRELIJEPA SRPKINJA RODILA MAMIĆU DIJETE: /

Kćer mu je mlađa od unuke

Policija ga je uhvatila

"Zašto, kako, zbog čega, pitam se i ja. Krenuo sam kući sa stadiona i odjednom sam napadnut. Uperio mi je pištolj u trbuh i govorio da tko sam da tjeram nekog sa stadiona. A, zapravo, kad sam stigao na stadion, zatekao sam rekreativce i lijepo sam ih upozorio, rekao im da je stadion dezinficiran i da po odluci kriznog stožera nitko ne smije ga koristiti", rekao je Petrović za portal SportSport.ba pa je nastavio:

"Sve se odigralo kao u filmovima. Ne znate kako reagirati, uperen vam je pištolj u trbuh, svašta vam prolazi kroz glavu. Probao sam ga smiriti, ali nisam uspio. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i pištoljem u bubrege. Netko je pozvao policiju koja je brzo došla, no uspio je pobjeći. Policija ga je uhvatila, a kako čujem, nisu mu pronašli pištolj jer ga je vjerojatno odmah bacio. Kamere su sve snimile, imao je u 0,8 promila alkohola u krvi", rekao je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski trener trenutno je u bolnici, a trebao bi ubrzo biti na putu kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo