KRAJ VELIKE LJUBAVI / Wanda saznala da je Mauro vara pa ga javno prozvala: 'Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve'

Prema svemu sudeči njihovoj vezi stigao je kraj

16.10.2021.
23:26
Instagram / Wanda Icardi

Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve. Napisala je to Wanda Icardi u subotu navečer i tako dala naslutiti da joj je brak sa zvijezdom PSG-a Maurom Icardijem u krizi. Ako se ikad oporave od nje.

Naime, čini se da je par prekinuo jer je navodno napadač PSG-a prevario svoju suprugu. Jedno drugo su prestali pratiti na Instagramu, a Wanda je izbrisala fotografije na kojima se nalazila s njim.

Corriere dello Sport piše kako se nagađa da je Icardi prevario suprugu s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez.

Wanda i Icardi su u vezi već desetak godina kada je ona zbog njega ostavila Maxija Lopeza, što je svojevremeno izazvalo ogroman skandal.

Bivši kapetan Intera prije nekoliko godina autobiografiji je opisao kako je preoteo Wandu svojem bivšem suigraču i prijatelju Maxiju Lopezu

Skandal

"Dan prije nego što sam krenuo na turneju s klubom, stigla mi je poruka od Wande. Bio sam iznenađen jer sam se obično čuo s Maxijem, a ne s njom. Pitala me bih li joj mogao kupiti neke stvari u Americi, jer ih tada nije bilo u Italiji. Zbog svega toga sam se zamislio i pitao se je li Wanda stvarno htjela te stvari ili joj je to samo bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom", napisao je Mauro.

Kada se vratio iz Amerike, Wanda je bila jedna od prvih osoba koje je vidio.

"Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala želim li poći s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom katu jahte i slušao glazbu, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom trenutku je njezin brak završavao", kaže nogometaš.

Njihova afera značila je kraj Wandinog braka u kojem je s Maxijem dobila trojicu sinova, ali i kraj prijateljstva između Lopeza i Icardija.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali