BOLESNA SNIMKA / Pogledajte kako je MMA borac nokautirao bahatog tipa s pištoljem. Završio je u carstvu snova i čak mu ni oružje nije pomoglo

Image

Opalio mu je nekoliko brutalnih direkta u glavu i ovaj se složio na pod zajedno s tim pištoljem s kojim na sreću baš i nije znao rukovati

30.8.2022.
10:31
VOYO logo

Jedan od najgorih poslova koje čovjek može raditi svakako je onaj izbacivača u noćnim klubovima. A zašto to kažemo? Pa recimo da će vam ova snimka koja kruži društvenim mražama to najbolje opisati.

Naime, na snimci se vidi okršaj MMA borca koji radi kao izbacivač i jednog napornog i nasilnog gosta. Gost je prvo ušao u verbalnu raspravu s izbacivačem, to jest MMA borcem, a nakon što ga je uspio otjerati, ovaj se vratio i to s pištoljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, niti pištolj mu nije pomogao jer ga je MMA borac, bez obzira na upereno vatreno oružje, razbio. Opalio mu je nekoliko brutalnih direkta u glavu i ovaj se složio na pod zajedno s tim pištoljem s kojim na sreću baš i nije znao rukovati. MMA borcu su uskoro pristigli kolege u pomoć i stvar se brzo rješila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo