OVAKO TO IZGLEDA KAD BOYSI NA POLJUDU ZAPJEVAJU POPULARNI GRDOVIĆEV HIT: / Ovo je za naježiti se

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Poljudom odjekivala obrada BBB-ovaca popularne pjesme Grdovića

30.9.2018.
14:00
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Najžešći Dinamovi navijači Bad Blue Boysi jučer su na derbiju u Splitu (Hajduk - Dinamo 0-0), po tko zna koji put, pokazali kako izgleda njihova obrada bezvremenskog Grdovićevog hita "Za ljubav je dao bi sve". Na društvenim mrežama, točnije na Facebook stranici "Balkanski navijači", pojavio se video na kojem i sami možete vidjeti kako to zanimljivo i gromoglasno izgleda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grdovićeve pjesme dio atmosfere

Simpatično je upravo to što je obrada otpjevana na Poljudu, gdje su Grdovićeve pjesme dio atmosfere, neki će reći dio Hajduka. Međutim, nakon što je "Udruga Društva prijatelja Hajduka" iz njemačkog Kolna otkazala planirani nastup Mladena Grdovića na ‘Biloj noći’ koji se trebao održati 13. listopada u Kolnu. Razlog tomu je navodna Grdovićeva podrška nepravomoćno osuđenom Zdravku Mamiću i Damiru Vrbanoviću.

Image
GRDOVIĆU OTKAZAN KONCERT ZBOG PODRŠKE OSUĐENOM MAMIĆU: /

'Ova udruga se bori za čisti i pravedni hrvatski nogomet'

Image
GRDOVIĆU OTKAZAN KONCERT ZBOG PODRŠKE OSUĐENOM MAMIĆU: /

'Ova udruga se bori za čisti i pravedni hrvatski nogomet'

Iskazivanje podrške Mamiću i društvu

Točnije, zbog “nezadovoljstva između članova i članova Upravnog odbora udruge javnim nastupima g. Grdovića, kako iskazivanjem podrške g. Zdravku Mamiću, pjevanjem i grljenjem s g. Vrbanovićem i g. Šukerom prije par dana u Moskvi”, kako je pisalo u obavijesti. Dodali su i da je se ta udruga “bori za čisti i pravedni hrvatski nogomet, a u njemu nema mjesta za gore navedena imena i ljude koji s njima piju, pjevaju i vesele se”, stajalo je u obavijesti spomenute Udruge...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Na to joj je Mladen odgovorio: "'Mene je sram što zlostavljačice djece, a kako smo čitali, i starijih muškaraca dobivaju medijski prostor da iz dosade pljuju po javnim ljudima jer jedino tako mogu doći u novine; pljuvanjem i lažima jer druge zanimacije nemaju. Gospođo Pokos, nađite si posao od kojeg ćete pošteno živjeti, a to nije tračanje i pljuvanje ljudi koje ste žicali za duet, a kad ga niste dobili, sad se osvećujete lažima", poručio je.

IZAŠLA NOVA SNIMKA S GRDOVIĆEM: Vida mu nudio vino: ‘Ajde nemoj za*ebavat, nemoj na suho’; Grdović: ‘Ubit će me žena’

GRDOVIĆ POTRESEN NAKON OTKAZIVANJA KONCERTA: ‘Neki Jugoslaveni me žele posvađati s Hajdukom!’

Šuška se, šuška

Počelo se šuškati i da je službeni Hajduk odlučio povući Grdovićeve pjesme s playliste na stadionu. Naime, već godinama je među četirima posljednjima pjesmama koje se puštaju prije utakmica Grdovićeva Dalmatinac sam. No, Hajduk je te glasine demantirao, naglasivši da su Mladenove pjesme “dugi niz godina dio hajdučke tradicije”. Kako bilo, bez njega ili s njim njegov bezvremenski hit odjekuje Poljudom i to iz usta najvećih rivala.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo