ŠOKANTNO SAZNANJE / Ogorčeni otac 21-godišnjeg kuhara kojeg je interventni policajac sadistički izudarao po leđima na podu: 'Namlatili ste čovjeka ni kriva ni dužna'

Image
Foto: Screenshot: RTL Danas

Kolege navode da je mladić napustio radno mjesto nešto prije ponoći. Uskoro je bio pretučen

24.10.2022.
21:59
Screenshot: RTL Danas
VOYO logo

Puno se prašine podiglo oko postupanja interventne policije u Splitu prošlog petka, nakon vječnog derbija Hajduka i Dinama (1-1). Procurila je i snimka na kojoj se može vidjeti kako se policijski službenici, oni koji rade u interventnoj, iživljavaju nad jednim navijačem koji je već bio savladan na tlu. Upravo zbog te snimke ravnatelj policije Nikola Milina, kako doznaje RTL Danas, u splitsku policiju poslao je tim koji će istražiti je li bilo prekoračenja policijskih ovlasti?

Image
VELIKI NEREDI NAKON DERBIJA /

Torcida bacala boce na policiju, a oni uzvratili pucanjem u zrak i sprejem: Privedena šestorica huligana

Image
VELIKI NEREDI NAKON DERBIJA /

Torcida bacala boce na policiju, a oni uzvratili pucanjem u zrak i sprejem: Privedena šestorica huligana

'Moj sin je nevin'

Otac 21-godišnjeg Splićanina koji je brutalno pretučen u petak kasno navečer kaže da je njegov sin nevin i da uopće nije sudjelovao u incidentima, niti je bio na utakmici, nego na radnom mjestu u to vrijeme. Riječ je o mladiću na snimci koju je objavila Torcida...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci više policajaca udara mladića koji bespomoćno leži na tlu.

"Da su oni njega stavili u lisičine, priveli na ispitivanje i tako utvrdili zašto se zatekao na tom mjestu, ja bih to prihvatio kao policijsku grešku. Ali mlaćenje palicom po leđima, bez ikakva upozorenja, vezivanje, privođenje, oduzimanje mobitela… Pa šta je to?", kaže otac u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac je želio ostati anoniman da ne bi, kako kaže, dodatno naštetio sinu. Kaže da njegov sin radi kao kuhar u restoranu u centru grada. To navode i njegovi kolege iz restorana, koji također nije imenovan. Kolege navode da je mladić napustio radno mjesto nešto prije ponoći. Uskoro je bio pretučen.

'Taj policajac ga je tukao najmanje dvanaest puta po leđima'

"Namlatili ste čovjeka ni kriva ni dužna! Taj policajac koji ga je tukao najmanje dvanaest puta ga je palicom udario po leđima. A je li u ijednom trenutku promislio da je moj sin nevin? Pitam se ima li taj policajac kući djecu, brata, sestru, rodbinu… Bi li tako radio da su njegovi u pitanju? Nisam još uračunljiv, nemojte mi što zamjerit", kaže otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovor je da se sin ženi ili meni uvijek javi na mobitel kad iza ponoći namjerava negdje ostati. Te noći se nije javljao i mater ga je zvala na mobitel, ja sam zvao, zvoni, ne javlja se… Negdje oko dva sata mobitel mu više nije bio dostupan. Tada smo se jako zabrinuli i ko dvije lude hodali po kući, da bi negdje oko tri sata meni zazvonio mobitel. S druge strane policajac. Pita me jesam li ja taj i taj. Ne znam kako sam tada ostao na nogama", priča otac. Tada mu je policajac kazao da je njegov sin napao policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo