ODBIO ALKOTEST, VRIJEĐAO POLICIJU PA PRIVEDEN: / Suigrač Livaje kažnjen s devet mjeseci zatvora

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube
9.11.2016.
9:19
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Araujo je vinovnik skandala koji je odjeknuo španjolskim medijima. Napadač Las Palmasa kažnjen jer je odbio surađivati s policijom nakon prometnog prekršaja nakon kojeg je odbio surađivati s policijom.

SKANDAL U REŽIJI VATRENOG: Napuhao 1,51 promila, a onda policiji besramno lagao da je nezaposlen?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdio da ga je policija prevarila

To se dogodilo 26. rujna ove godine, a da stvar po nogometaša u optužnici bude gora, odbio se podvrgnuti drugom alkotestu nakon što je optužen za prometni prekršaj, a odmah potom tvrdio da ga je policija prevarila. Nogometaš koji je ove sezone iz 10 odigranih susreta u svim natjecanjima postigao 2 pogotka u jedno dodavanje, tvrdio je da on nije vozio, da je sjedio na mjestu suvozača kad je automobil zaustavila policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelj kazao da je Arauju pozlilo

Njegov prijatelj koji je navodno vozio kazao je Arauju pozlilo, no policija mu je naložila da pomakne automobil. Araujo im je kazao da je pio alkohol, nakon čega je uslijedio alkotest koji je pokazao da je igrač prešao dopuštenu granicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tad je Araujo poludio i verbalno napao organe reda, kazavši da su lažljivci i istaknuvši da će predsjednik Las Palmasa riješiti problem. Nakon toga je odbio drugi alkotest, rekavši da nije bio svjestan da se radi o kaznenom djelu i zbog toga je uhapšen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci imali drugačiju verziju događaja

Policajci su imali drugačiju verziju događaja. Oni su naveli da je Araujo dobrovoljno pomaknuo automobil, nakon čega je pokušao pobjeći. Sve se pretvorilo u ozbiljni problem za nogometaša, ali na kraju on ipak neće završiti u zatvoru jer prema španjolskim zakonima zatvorska kazna nije nužna ako je presuda manja od dvije godine i ako djelo nije nasilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik Arauja, stanoviti Lino Chaparro, najavio je žalbu na presudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo