O OVOM OBIČNI SMRTNICI MOGU SAMO SANJATI: / Modrić se u Zagrebu počastio stanom vrijednim gotovo milijun eura

Image

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić se uoči Eura u Francuskoj, koji počinje u petak, počastio luksuznim stanom u atraktivnom naselju urbanih vila u zagrebačkoj Babonićevoj ulici.

9.6.2016.
19:11
VOYO logo

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je Modrić, europski prvak s Real Madridom, prije nekoliko dana potvrdio kupnju stana od oko 240 kvadrata za 800.000 eura u kvartu vila koje je 2007. godine na Šalati gradila tvrtka VMD. Zgrade imaju komforne stanove koji su svi visokotehnološki i spadaju u tzv. pametne stanove.

Jedan od najvećih stanova

Stanovi imaju i bazen. Prostrani peterosobni stan obitelji Modrić jedan je od najvećih u tim zgradama. U stražnjem dijelu u vrtu nalazi se bazen. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka s pogledom na vrt, četiriju spavaćih soba, dviju kupaonica, kuhinje s blagovaonicom te terase prema ulici. Podovi u stanu obloženi su tikovinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istoj ulici već nekoliko godina stanuje i poznati par Anica Martinović i bivši nogometaš Robert Kovač. Najprije su stanovali u jednoj od urbanih vila, a potom su uz nju sagradili novu vilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo