U SRCU PAKLA JE / Zvijezda Manchester Cityja prebačena u najgori britanski zatvor. Pogledajte u kakvim jezivim uvjetima preživljava

Image

Mančesterski zatvor, koji izvana izgleda poput nekakvog dvorca, slovi za jedan od najgorih u zemlji

5.1.2022.
9:03
VOYO logo

Sada već bivša zvijezda Manchester Cityja i bivši reprezentativac Francuske, 27-godišnji Benjamin Mendy, proveo je Božić u jednom od najgorih zatvora Engleske, notornom Strangewaysu.

Mendy, koji je optužen za sedam slučajeva silovanja, kao i još jedna bivša nogometna zvijezda Louis Saha, koji je pak optužen za šest slučajeva silovanja, prebačeni su tamo još prije Božića, a The Sun sada piše kako dvojac u zatvoru ima dosta problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mančesterski zatvor, koji izvana izgleda poput nekakvog dvorca, slovi za jedan od najgorih u zemlji, a Mendy i Saha tamo su prebačeni zbog težine svog slučaja, ali izvor The Suna tvrdi kako bi to mogao biti problem jer je dvojac veoma omražen kod ostatka zatvorenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neće znati što ih je snašlo'

Izvor The Suna tvrdi Mendya vjerojatno čeka pravi pakao u Strangewaysu, u kojem navodno borave 624 zatvorenika, a koji su čak 22 sata na dan u svojim ćelijama.

"Neće znati što ga je snašlo unutra. To je jedan od najgorih zatvora u zemlji, a njegov drugi najveći problem tamo bit će taj što većina zatvorenika unutra navija za Manchester United... Vrištat će njegovo ime i zazivati ga još tjednima, nema šanse da ga puste da spava, pogotovo zato što mu se sudi za silovanje. Unutra ima i navijača Manchester Cityja, ali neće dobiti njihovu zaštitu jer niti oni ne vole seksualne prijestupnike", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mendy će u zatvoru zaglaviti jamačno na duže vrijeme jer mu se sudi za sedam silovanja, a sudi mu se i za neprimjereno seksualno dodirivanje pete žrtve. Saha je suočen sa šest optužbi za silovanje i jedan seksualni napad, a sljedeće ročište zakazano im je za petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo