NEYMAR OPTUŽEN ZA SILOVANJE: / Zvijezda uzvratila objavom eksplicitnih fotografija i poruka žrtve; 'Morao sam otkriti detalje...'

Image

Neymar prijavljen za silovanje koje se navodno dogodilo 15. svibnja u Parizu

2.6.2019.
14:00
VOYO logo

Veliki skandal trese Brazil. Jedna je žena prijavila najveću brazilsku nogometnu zvijezdu Neymara za silovanje koje se navodno dogodilo 15. svibnja u Parizu.

Image
NEYMAR IZGUBIO ŽIVCE PA SE ISKALIO NA MLADOJ BRAZILSKOJ NADI: /

Pogledajte njegov prljav potez koji obilazi svijet

Image
NEYMAR IZGUBIO ŽIVCE PA SE ISKALIO NA MLADOJ BRAZILSKOJ NADI: /

Pogledajte njegov prljav potez koji obilazi svijet

Ime žene zasad se čuva u tajnosti, navode brazilski mediji koji su i otkrili detalje ove inkriminirajuće priče. Napadač Brazila i francuskog PSG-a odlučio je objaviti cjelokupnu korespondenciju koju je vodio s tom ženskom osobom kako bi javnosti otkrio pravu pozadinu svih okolnosti, prenosi ugledni britanski BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena tvrdi da se napad dogodio u hotelu u Parizu

Prema policijskom izvješću podnesenom u São Paulu, žena tvrdi da se napad dogodio u hotelu u glavnom gradu Francuske Parizu, gdje Neymar igra za Paris St-Germain (PSG). Brazilac je nastojao dokazati svoju nevinost objavljivanjem onoga za što tvrdi da je razmjena Whatsapp poruka između njega i dotične žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je sada u Brazilu trening s nacionalnom reprezentacijom za Copa América, prenose Englezi.

Koje su tvrdnje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskim dokumentima, žena koja nije imenovana, upoznala je Neymara na Instagramu i predložio joj je da se sastanu u Parizu. Kupio joj je u Brazilu zrakoplovnu kartu za Francusku i rezervirao luksuzni hotel. Kada je Neymar došao u hotel 15. svibnja, "očito je bio pijan", tvrdi žena.

Nakon razgovora i zagrljaja, "u nekom trenutku, Neymar je postao agresivan i putem nasilja htio doći do seksa", navodi se u policijskom dokumentu. Žena se vratila u Brazil dva dana kasnije, a nije prijavila navodni incident francuskoj policiji, jer je "emocionalno uzdrmana i bojala se", nastavlja se u dokumentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže Neymar?

U priopćenju objavljenom nakon što su optužbe postale javne, Neymar je osudio "nepravedne optužbe i, iznad svega, izloženost u tisku u vezi izrazito negativne situacije". U priopćenju se navodi da je Neymar bio "žrtva pokušaja iznude", a "dokazi o pokušaju iznude i ne silovanja bit će podneseni policijskim vlastima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar se izravno obratio navodima u sedminutnom videu na svojoj Instagram stranici. Neoženjeni nogometaš objavio je videozapis uz natpis (na portugalskom): "Zbog iznuđivanja prisiljen sam razotkriti svoj život i svoju obitelj..." Na videosnimci koju je Neymar pustio u javnost jasno se mogu vidjeti eksplicitni sadržaji koje je tajanstvena ženska osoba slala Brazilcu, a i spremnost da takve podatke javno objavi mogle bi ići u korist njegovoj nevinosti...

'Jasno da je to bila zamka'

Govoreći na portugalskom, nogometaš je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo sam uzrujan, ali od sada ću otkriti ili ispričati sve o onome što se dogodilo s tom djevojkom. Bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti kako bih dokazala da se ništa izvanredno nije dogodilo. Ono što se dogodilo toga dana bio je odnos između muškarca i žene, unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. A sljedećeg dana se ništa nije mnogo događalo. Nastavili smo razmjenjivati ​​poruke. Zamolila me je za suvenir za svoje dijete".

Image
Image

Inače, tijekom videa 27-godišnjaki pokazuje ono što tvrdi da je duga serija WhatsApp poruka sa ženom, uključujući njezine fotografije u donjem rublju. Kaže da ih je morao objaviti kako bi "dokazali da se ništa nije dogodilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymarin otac, Neymar dos Santos, također je odbacio optužbe, kazavši Band TV-u u Brazilu da je "jasno da je to bila zamka".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo