Play ponuda

NE MOŽE SE SMIRITI: / Navijač koji je izvrijeđao premijera Vučića ponovno napravio skandal

Image
Foto: Screenshot: You Tube
25.11.2015.
9:23
Screenshot: You Tube
Play ponuda

Policajci su ga zaustavili i legitimirali. On je odmah počeo vikati na prometnog policajca, vrijeđati ga, a došlo je i do naguravanja. Patrola ga je pokušala smiriti ali nije uspjela i zbog toga je priveden. Određeno mu je zadržavanje od 12 sati, a napisana mu je i kaznena prijava, koja će biti procesuirana u redovnom postupku", kazao je izvor blizak slučaju.

Podsjetimo, eurokvalifikacijska utakmica između Srbije i Albanije na stadionu Partizana prošle godine u studenom prekinuta je u u 44. minuti pri rezultatu 0:0 kad se nad terenom pojavila letjelica na daljinsko upravljanje, koja je nosila zastavu sa simbolima tzv. "Velike Albanije".

Skandal u Beogradu i kazna za Srbe

Igrači obje reprezentacije međusobno su se potukli, a u teren su onda uletjeli i navijači i nastao je kaos. Albanci su pobjegli s travnjaka u svlačionicu i iz straha se nisu vraćali na travnjak.

Na kraju balade, sportski arbirtažni sud (CAS) je poništio prethodnu odluku UEFA-e i registrirao utakmicu pobjedom Albanije 3:0! Uz to, kaznili su FSS s 100 tisuća eura, zajedno s albanskim savezom koji je dobio isti iznos za platiti.

Image
SVI SU IM KRIVI: /

Srbi se obrušili na Hrvatsku nakon kazne zbog nereda u Beogradu

Image
SVI SU IM KRIVI: /

Srbi se obrušili na Hrvatsku nakon kazne zbog nereda u Beogradu

Play ponuda
Play ponuda