NAPIO SE NA KONCERTU SAŠE MATIĆA PA AUTOM ULETIO U BENZINSKU: / Prodavačica ostala zarobljena, izvlačili je vatrogasci, a Bočkaj pobjegao

Image
Foto: PIXSELL

I prije se moglo naslutiti da će biti problematičan

2.3.2019.
13:59
PIXSELL
VOYO logo

Petar Bočkaj, nogometaš NK Osijek, nakon sinoćnjeg koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt, vlastitim automobilom se uputio prema benzinskoj postaji na Kanižlićevoj ulici gdje je došlo do samog incidenta.

Prema riječima svjedoka koji su se tamo zatekli, a koje prenosi portal SiG.hr, Bočkaj se u vidnom alkoholiziranom stanju zabio u trgovinu u sklopu benzinske stanice, a razlog je navodno taj da nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu. No, policija kaže da je ubacio u pogrešnu brzinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

EVO KAKO IZGLEDA BENZINSKA U KOJU SE ZABIO BOČKAJ: Napravio je totalni kaos, srećom nitko nije stradao

Image

EVO KAKO IZGLEDA BENZINSKA U KOJU SE ZABIO BOČKAJ: Napravio je totalni kaos, srećom nitko nije stradao

Vatrogasci sve objasnili

Vozač je udario u prostor benzinske, točnije trgovinu, a djelatnica je ozlijeđena, ali se zasad ne zna kakve ima ozljede. Bočkaj je pobjegao s mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen, rekao je glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premac za Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije nisu htjeli potvrditi da je Bočkaj imao alkohola u krvi, jer se kod nesreća s ozlijeđenim osobama vozaču vade krv i urin, te se čekaju rezultati analize, pišu

"U 00,04 sati u subotu dobili smo dojavu da je vozač uletio u prostor benzinske postaje. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je Mercedes AMG E 43 prošao kroz ulazna vrata benzinske postaje i od siline udara pogurao pult koji je djelatnici zaglavio nogu. Oslobodili smo djelatnicu bez korištenja vatrogasne opreme", doznaje Glas Slavonije iz Vatrogasnog operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bočkaj je i na Instagramu ranije objavio snimku s koncerta.

Image
Foto: Screenshot

Srećom nitko nije stradao

Kako god bilo, nakon toga pobjegao je s mjesta nesreće na koje je ubrzo stigla policija i hitna da pruži pomoć djelatnici postaje koja je lakše ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima", objavio je Osijek.

Kako piše Jutarnji list, Bočkaj je 12 sati zadržan u policiji, a potom je pušten uz prekršajnu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u alkoholiziranom stanju te zbog bježanja s mjesta nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnici su zasad utvrđene lake tjelesne ozljede, pa je zaradio samo prekršajnu prijavu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo