'MOJ BANKOVNI RAČUN SVE JE VEĆI I VEĆI': / Najbogatiji sportaš svijeta pokazao koliko ima novaca

Image
Foto: Screenshot: Instagram (Floyd Mayweather)

Neporažena boksačka legenda Floyd Mayweather je na svom Instagram profilu objavila video na kojoj pozira uz veliku količinu novca na stolu, a sve je to prokomentirao na svoj uobičajeni način.

21.3.2016.
11:12
Screenshot: Instagram (Floyd Mayweather)
VOYO logo

Ovaj američki boksač, koji je objesio rukavice od klin nakon pobjede nad Andreom Bertom u rujnu prošle godine, poznat je i po tome što glasi za najbogatijeg sportaša svijeta. Mayweather često na društvenim mrežama svojim videima i slikama daje do znanja da uživa u bogatstvu, tako se ponosno hvaleći sa svojim novcima i osebujnim stilom života koji ponekad ulazi u rubriku vjerovali ili ne. Zbog njegovog bogatstva, naravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moj bankovni račun iz dana u dan raste'

Sad se Maweather odlučio pohvaliti kako uživa u mirovini, a to je napravio na način da je na stol složio veliku količinu novaca i slikao se s njom. Amerikanac je uz video napisao poduži komentar kako je "život onakav kakav si ga sam učiniš".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjedim sad ovdje znajući koliko sam blagoslovljen što sam se povukao iz boksa i sretan sam zbog toga što sam u mogućnosti živjeti "Američki san". Mogu se udobno smjestiti i smijati, znajući kako sam puno truda, rada i odricanja uložio kako bi sad sve ovo imao. Blagoslovljen sam što se svakoga jutra mogu dignuti, a da mi moj bankovni račun iz dana u dan raste. Zarađujem milijune svakoga dana a da ne maknem prstom, što dokazuje da sam briljantno pogodio sa svojim investicijama što mi je na kraju omogučilo da se sa smiješkom odlučim na mirovinu, i odšetam negdje dalje od ringa. Da, ponosan sam na to da sam kralj", napisao je Mayweather na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo