MODRIĆEVO VELIKO SRCE: / Kapetan Hrvatske spremno se odazvao humanitarnoj akciji na koju poziva beogradski Partizan

Image
Foto: Screenshot

Partizan je objavio apel za pomoć na svojim internetskim stranicama

14.2.2018.
18:47
Screenshot
VOYO logo

Službene internetske stranice iskoristio je beogradski Partizan kako bi odaslao poziv u pomoć za 13-godišnjeg Isaiju Pantića kojem je zbog tumora na mozgu potrebna hitna operacija u Sjedinjenim Američkim Državama. Akciji se priključio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Nakon niza pretraga i više od dva mjeseca testiranja uzorka tumora u laboratoriji Great Ormond Street bolnice u Londonu, patolog Dr. Jacques Thomas dao je nalaz prema kojem tumor nije moguće klasificirati, odnosno da je zloćudan i ekstremno rijedak te da ga nema u postojećoj klasifikaciji tumora Svjetske zdravstvene organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isaiji je nužna hitna operacija u jednoj od najnaprednijih bolnica za tretman dječjih tumora mozga na svijetu, Children’s National bolnici u Washingtonu. Obitelj je osigurala troškove prijevoza i jednomjesečnog boravka u SADU-u prije i poslije operacije, odnosno tijekom kontrola, no potrebno je avansno uplatiti 126,713 dolara da bi dječak mogao pristupiti operaciji 26. veljače.

Akciju su podržali mnogi, među njima Luka Modrić, Vlade Divac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo