MAZIO DJEVOJČICU PO GRUDIMA: / Otkrivena velika istina o situaciji koja je šokirala svijet

Image

Bivši australski nogometaš Craig Foster (46) našao se na stupu srama nakon revijalne utakmice u Sidneyu, uoči koje je mazio grudi osmogodišnje djevojčice s kojom je izašao na travnjak.

8.1.2016.
10:03
VOYO logo

Na društvenim mrežama počeli su se pojavljivati brojni komentari kojima su ljudi masovno osuđivali nekadašnjeg igrača Portsmutha i Crystal Palacea. Svi su osudili Fosterovo ponašanje, a da nisu znali pravu istinu. A ona je sada otkrivena. Naime, djevojčica koju je Foster mazio je niti više, niti manje nego njegova kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svima od 40 000 navijača koji su došli na ovu utakmicu legendi. Da smo barem opet mladi. Nema mišića koji nas ne boli, ali bilo je zadovoljstvo", napisao je Foster na Twiteru i izazvao još veću raspravu. A zatim je otkrio veliku istinu i začepio usta svima koji su ga osudili i pribili na stup srama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno iskustvo

"Za sve nas bilo je posebno iskustvo izaći na teren s našom djecom. Moja predivna osmogodišnja kćerka. Nezaboravno. Šteta što moja 16-godišnja kćer i 18-godišnji sin nisu mogli biti na utakmici. Svakako da bih i njih zagrlio. To je posebno iskustvo za oca", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, utakmicu su igrali legende Australije i Liverpoola, a za Redse je igrao i veliki Steven Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo