MALA NIJE DALA I TO NIJE BILA ŠALA: / Kolumbijski nogometaš istukao ženu jer je zbog umora odbila seks s njim

Image
Foto: AFP, EITAN ABRAMOVICH
Image
Foto: AFP, EITAN ABRAMOVICH
1.6.2016.
12:11
AFP, EITAN ABRAMOVICH
VOYO logo

NBC Miami piše kako je 29-godišnji u utorak ostao u zatvoru, a zbog ovog incidenta mora platiti 1500 dolara kazne. Ono što mu je u ovom slučaju otegotna okolnost je činjenica da je i ranije bio optužen za nasilje u obitelji.

Prema izvještaju policije, organi reda došli su u sobu hotela Metropoliten na 2445 Collison Aveniji nakon što je generalni menadžer hotela zaprimio više pritužbi na viku i galamu koja je dolazila iz sobe u kojoj se nalazio posvađani uplakani dvojac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zatekli u sobi uplakanu ženu

Kad su policajci došli u sobu, u njoj su zatekli uplakanu ženu kojoj je nedostajalo i nekoliko pramenova kose. Poslije je Armerova bolja polovica izjavila kako je nogometaš pokušao imati intimne odnose s njom, ali ga je ona zbog umora odbila.

Nakon toga, Armero je navodno izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju. Što se tiče izjave samog osumljičenika, vrijedi spomenuti kako je on policajcima kazao kako je sa ženom pio nakon čega su se oboje zaputili u hotel gdje ga je ona zamolila da ju podšiša, što je naposljetku i učinio. Policija je ispitala i žrtvu nasilja i na pitanje da li je ona zamolila Armera da ju podšiša, počela je odmah plakati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povijest nasilja

"Pa zašto bi ga pobogu molila da me podšiša?

Također, žena je policajcima otkrila i povijest nasilja nad njom od strane svog supruga. Vrijedi spomenuti kako je Armero tijekom svoje karijere igrao za reprezentaciju Kolumbije do 17 godina, a nakon toga postao je član A selekcije Kolumbije, West Ham i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo