HOĆE LI IM TO USPJETI? / Maguire najavio da Engleska osvaja Svjetsko prvenstvo: 'Uvjereni smo da mi to možemo'

Image
Foto: profimedia.hr

Sada im na putu prema polufinalu Mundijala stoji Francuska koja brani titulu iz Rusije, a Maguire tvrdi kako je sada stanje puno bolje jer više vjeruju u sebe

8.12.2022.
10:56
profimedia.hr
VOYO logo

Engleska nogometna reprezentacija uvijek cilja na najviše, naravno da je cilj osvojiti trofej namijenjen prvaku svijeta te da su ogromne ambicije u svim natjecanjima. Prošlo Svjetsko prvenstvo zapeli su u polufinalu protiv Hrvatske, a u dvoboju za treće mjesto priliku za brončanu medalju su propustili protiv Belgije.

Image
KAKAV MAJSTOR /

VIDEO, Perišić je spreman za Brazil: Koliko bi vama pokušaja trebalo da pogodite ovo?

Image
KAKAV MAJSTOR /

VIDEO, Perišić je spreman za Brazil: Koliko bi vama pokušaja trebalo da pogodite ovo?

Ne treba zaboraviti ni poraz u finalu EURO-a protiv Italije nakon raspucavanja s bijele točke. Sada im na putu prema polufinalu Mundijala stoji Francuska koja brani titulu iz Rusije, a Maguire tvrdi kako je sada stanje puno bolje jer više vjeruju u sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mentalitet

"Uvjereni smo da možemo osvojiti turnir, to je pozitivna promjena u mentalitetu. Naravno, znamo koliko će biti teško. Mislim da postoji pet-šest momčadi s istim uvjerenjem, a 2018. godine nismo bili jedna od takvih. Mislim da je to jedina stvar za koju bih rekao da ovu momčad razlikuje od one iz 2018. Stvarno vjerujemo da je to moguće", rekao je.

"Iskreno, ne čitam medije. Možda moja obitelj čita više od mene. Govorim im da se maknu od društvenih mreža, iako je to navika većine ljudi. Čitam ponešto, ali imam 29 godina, kapetan sam Manchester Uniteda i imam 52 nastupa za reprezentaciju. Dakle, osvrnem li se na svoju karijeru, onda živim svoj san. Radim ono što sam oduvijek želio", poručio je za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U idućoj fazi karijere želim osvajati trofeje. Prošla godina bila mi je teška i nisam igrao dobro kao u prethodnih pet. Ali mislim da tijekom karijere samo Lionel Messi i Cristiano Ronaldo nisu imali pad", zaključio je Maguire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo