LJEPOTICA JE KRIVA ZA SVE: / Otkriven razlog loše igre i ponašanja Realove zvijezde!

Image
Foto: Instagram

Kolumbijski mediji razapeli su njihovog ponajboljeg nogometaša - Jamesa Rodrigueza.

20.1.2016.
13:58
Instagram
VOYO logo

Rodriguezu ovih dana ne ide sve idealno, nije u prvom planu u Realu, a čak su ga optužili i da ima koju kilu viška, te da mora smršaviti. Uz to, kolumbijski list je donio tvrdnje kako je upravo James, zajedno sa Sergiom Ramosom i Ronaldo sudjelovao u 'tjeranju' Rafe Beniteza iz kluba. Nadureni Kolumbijac je navodno spletkario i rovario protiv bivšeg trenera, a otkriveno je zašto je jurio i ulicama Madrida brzinom od 200 km/h u automobilu.

"Možda ima koju djevojku sa strane tu i tamo", napisao je Ivan Mejia u El Espectadoru, kolumbijskom dnevniku i zapitao se zašto je Jamesova supruga Daniela Ospina (sestra igrača Arsenala) u domovini, gdje nastupa u njhovoj verziji Plesa sa zvijezdama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"James zarađuje dovoljno da ona ne treba se vraćati u Kolumbiju i nastupati u nekakvom reality showu", stoji u tekstu gdje zaključuje kako je njeno izbivanje iz Madrida zapravo razlog nogometaševog raskalašenog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real radi sve da zaštiti njegov javni imidž, ali ako ne promijeni ponašanje i koncentrira na nogomet - postat će veliko razočaranje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo