LIJEPA DJEVOJKA SLAVNOG VRATARA SLIKALA SE GOLA: / Njene fotografije bez odjeće glavna su tema među nogometnim navijačima

Image
Foto: Instagram

Vratar SAD-a osim dugovječnom karijerom može se pohvaliti i atraktivnom djevojkom

31.3.2019.
18:24
Instagram
VOYO logo

Prelijepa Nora Segura djevojka je bivšeg vratara Evertona, Tima Howarda i redovito puni naslovnice otočkih medija svojim obnaženim fotografijama. Neke od fotografija su toliko slobodne da ih se ne smije ni pustiti u print.

Ono što je najpoznatije kod te 29-godišnjakinje je zapravo poseban talent, a taj je da gotovo pa i ne zna se fotografirati – odjevena. Naravno, zato brojke intenzivno rastu, ima više od 300.000 “sljedbenika”, a isti često imaju razloga za zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodna pred objektivom

Rođena je u Stockholmu, a bavi se modelingom i glumom zbog koje se preselila u SAD kako bi dobila priliku na velikoj pozornici, a tamo je onda posljedično upoznala i Howarda koji trenutno brani za američke Colorado Rapidse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim je bio vratar Manchester Uniteda u razdoblju od 2003. do 2006. godine, a dugogodišnji staž ostvario je u Evertonu (2007-2016). Trenutačno je u Colorado Rapidsima gdje polako zaključuje karijeru, jer onu reprezentativnu završio je prije dvije godine skupivši 121 nastup.

“Ne razumijem zašto se ne bi tako fotografirala. Nikome ne činim zlo. Zašto ne bi pokazala svoje tijelo”, poručila je Šveđanka u jednom intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo