KONTROVERZNA 'NEYMARPALOOZA' ZAPREPASTILA JAVNOST: / Najglamurozniji modeli na petodnevnoj sodomi i gomori; 'Kako se na portugalskom kaže napaljena sam?'

Image
Foto: Instagram

'To je stvar agencije i to nema nikakve veze s Neymarom'

31.12.2020.
10:16
Instagram
VOYO logo

Modeli iz čitavog svijeta pohrlili su u Brazil na petodnevni doček Nove godine nazvan "Neymarpalooza" - unatoč tome što je PSG-ova super zvijezda rekla da "nema nikakve veze" s tim događajem, prenosi jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modeli objavljuju glamurozne fotografije na Instagramu

Neymarova iznajmljena megaluksuzna vila od 6 milijuna (50.340.961,83 milijuna kuna) funti u Rio de Janeiru povezana je s kontroverznom zabavom dok modeli objavljuju glamurozne fotografije na Instagramu s porukama poput: "Idemo mlaznim avionom da godinu završimo glamurozno." Uz spomenuto, The Sun je objavio video na kojem modeli mame muške uzdahe, naslikavajući se u bikinijima, snimajući videe i sve to objavljuju na društvenim mrežama. OVDJE ga možete vidjeti.

Pogledajte samo ovu pozu slikanja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image

Kritičari tvrde da je privatni jamboree za 150 ljudi, koji navodno košta oko 568.000 funti, što je 4.768.230,38 kuna, jako loša ideja jer je Brazil jedna od nacija koja je najteže pogođena pandemijom koronavirusa, a milijuni ljudi žive u siromaštvu, pišu Englezi.

Image
Image

No nakon što je Agencia Fabrica potvrdila proslavu na mjestu Costa Verde, Neymarovi odvjetnici su rekli za AFP:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je stvar agencije i to nema nikakve veze s Neymarom. Ništa ne znamo o tom događaju, odnosno da je on organizator istog".

Inače, vruće manekenke Kiki Passo, Michelle Nevius i Jessica Bartlett doletjele su iz Miamija, a navodno ih je putem Instagram Direct pozvao upravo 28-godišnji brazilski napadač Neymar i njegovi prijatelji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Idemo mlaznim avionom da godinu završimo glamurozno'

U međuvremenu, navodno su seksi Brazilke Camila Remedy i Fernanda Brum u njegovu vilu u ponedjeljak još stigli privatnim avionom iz Porto Alegrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama su objavili: "Idemo mlaznim avionom da godinu završimo glamurozno." Brazilska influencerica i manekenka Ana LizBittencourt pokazala je slike na kojima nosi narukvicu koja očito jamči ulaz na događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak se tvrdi da je pozvana Neymarova bivša supruga Carol Dantas (27), zajedno sa sportskim zvijezdama, plus modelima i influencerima. Jessica Bartlett i Kiki Passo samo su dva modela za koja se očekuje da će biti na zabavi, za koju Neymar tvrdi da nije njegov događaj. Kiki Passo, Michelle Nevius i Jessica Bartlett sada se navodno nalaze u Rio de Janeiru nakon što su modeli doletjeli iz SAD-a...

"Kako reći na portugalskom da smo napaljene?", stoji u Jessicinoj objavi na društvenim mrežama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mnoge modele poput prekrasne Ane Liz Bittencourt sve ceste vode do 'Neymarpalooze'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bivši igrač Barcelone Neymar nije ništa objavio o zabavi na svom Instagramu, gdje se može pohvaliti sa 144 milijuna pratitelja, a vjerujte nam na riječ, on jako voli žene, previše da ne bi sudjelovao na ovakvoj vrućoj zabavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je, spominje se u otočkim medijima, također dao oko 700 tisuća funti UNICEF-u za pomoć oboljelima od Covid-19. Agencia Fabrica inzistira da će se događaj držati smjernica o sigurnosti koronavirusa, odnosno da će se poštivati sve mjere, socijalna distanca, maske, ne kontakt itd...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Događaj će se održati u skladu sa svim zdravstvenim standardima '

U izjavi koju su iz agencije dali za Goal istaknuli su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Agencia Fabrica pojašnjava da je tvorac i producent novogodišnjeg događaja u regiji Costa Verde, u državi Rio de Janeiro, koja će primiti približno 150 ljudi. Događaj će se održati u skladu sa svim zdravstvenim standardima koje utvrde javne agencije".

Tvrtka također pojašnjava da se privatni događaj s ekskluzivnim pristupom gostima i bez prodaje ulaznica događa sa svim licencama nadležnih tijela potrebnim za njegovu realizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo