KAKAV KAVALIR: / Beckham šokirao djelatnicu hitne pomoći

Image
Foto: AFP

Iako ga mnogi doživljavaju kao umišljenu zvijezdu, umirovljeni engleski nogometaš David Beckham još je jednom dokazao da je čovjek velika srca i lijepih manira.

2.2.2016.
12:09
AFP
VOYO logo

Beckham je iznenadio djelatnicu hitne pomoći Catherine Maynard i neimenovanog pacijenta, opskrbivši ih toplim napicima dok su čekali ambulantna kola. Maynard je djelatnica jedinice koja na biciklima kruži Londonom i pruža prvu pomoć unesrećenima.

"Nisam mogla vjerovati"

U utorak je tako priskočila u pomoć umirovljeniku koji se ozlijedio pri padu, a dok su na vrlo niskoj temperaturi čekali kola hitne pomoći, pojavio se slavni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podigla sam pogled i vidjela kako pored nas prolazi netko tko sliči Davidu Beckhamu. Pozdravio nas je i ušao u automobil. Rekla sam pacijentu da mislim kako je to bio Beckham. Deset minuta kasnije vratio se sa šalicom kave za mene i čaja za pacijenta. Oboje smo bili sretni i polaskani. Grozno je kružiti biciklom po ovako hladnom vremenu i stvarno nisam mogla vjerovati kad se Beckham vratio s toplim napicima", prepričala je Maynard Sky Sportsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo