Play ponuda

KAD NISU NA TERENU SKIDAJU SE U SEKSI KRPICE: / Vatrene odbojkašice i njihovi kalendari hit su u Poljskoj, uvjerite se i sami zašto

Image

Trend snimanja kalendara polako izumire, ali ove cure imaju šanse održati tradiciju

23.12.2018.
14:48
Play ponuda

Ženski odbojkaški klub Budowlani iz Lodza već nekoliko sezona pozornost izaziva svojim kalendarima na kojima poziraju njihove igračice. Naime, djevojke poziraju u nešto drugačijim odorama od onih koje nose na terenu.

Dresove zamijene seksi krpicama i odrade fotografiranje čiji krajnji proizvod zagolica maštu svih pratitelja kluba. Praksa snimanja kalendara polako izumire, ali ako se nastavi na ovaj način možda se ipak zadrži dulje nego se očekuje.

Galerija

Image

VATRENE ODBOJKAŠICE SNIMILE SU KALENDAR: Ovo nije za one slabijeg srca

Image

VATRENE ODBOJKAŠICE SNIMILE SU KALENDAR: Ovo nije za one slabijeg srca

Osvajaju srca navijača

Djevojke su inače vrhunske sportašice, a premda već pet godina rezultatski gledaju u leđa Chemnik Policea u poljskoj odbojkaškoj Orlen Ligi, cure iz Budowlani Lodza su pretprošle godine završile druge u prvenstvu, a prošle treće.

Kompletan kalendar prodaje za 35 zlota što je osam eura, odnosno 60 kuna. Sigurni smo da će se naći mnogo zaintersiranih za kupnju kalendara, na koncu, da se ne prodaje, ne bi se ni tiskao redovito.

Play ponuda
Play ponuda