ZASTRAŠUJUĆE / Jeziv epilog skandala. Nestala je slavna tenisačica koja je optužila vicepremijera Kine za silovanje

Image
Foto: Profimedia

Tjedan dana nakon što su svjetski mediji prenijeli njezinu priču stiže zastrašujući i jeziv epilog priče

11.11.2021.
19:22
Profimedia
VOYO logo

Kineska tenisačica Peng Shuai (35), osvajačica Wimbledona u paru 2013. i Roland Garrosa 2014. godine, optužila je nedavno kineskog političara, 40 godina starijeg Zhanga Gaolija da ju je silovao prije tri godine.

Peng je svoju optužbu iznijela na društvenoj mreži Weibo, a kineski mediji cenzurirali su njenu objavu, ali odmah je postalo jasno da je optužila Gaolija koji je od 2013. do 2018. bio zamjenik predsjednika vlade i dobar je prijatelj aktualnog premijera Lija Keqianga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaoli je prvi put silovao Peng kada ju je pozvao u svoju kuću kako bi igrali tenis. "Odbila sam ga i nisam mogla prestati plakati. Bila sam uplašena i zbunjena i na kraju sam pristala, imali smo spolni odnos", rekla je Kineskinja i napomenula da je vicepremijerova žena čuvala stražu pred vratima dok se to događalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peng je nestala

Potom je Gaoliju postala ljubavnica. "Nemam dokaze u snimkama ili audiozapisima, bilo ih je nemoguće napraviti, ali imam stvarno iskustvo", poručila je.

Tjedan dana nakon što su svjetski mediji prenijeli njezinu priču stiže zastrašujući i jeziv epilog priče. Naime, francuski Le Monde tvrdi kako je Peng - nestala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako teške optužbe o silovanju prvi put se vežu uz visoke dužnosnike kineske vlade. Tišina i prikrivanje mlade dame otkad je izašla u javnost uvukla je strah među ljude da joj se nešto dogodilo. Jedna verzija priče je da je bila prisiljena pobjeći iz države, najvjerojatnije u SAD", tvrde Francuzi.

Peng Shuai je u konkurenciji parova osvojila Wimbledon 2013. i Roland Garros 2014. godine. Bila je svojedobno najbolja tenisačica svijeta u parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo