OTVORILA DUŠU / Spavala s Ronaldom pa poslala uznemirujuću poruku Georgini: 'Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada'

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Navodno su proveli noć zajedno nakon čega je nogometaš prekinuo sve kontakte s njom

6.9.2021.
13:11
Instagram
VOYO logo

Portugalska reality zvijezda Natacha Rodrigues (25) otvorila je dušu i u razgovoru za The Sun ispričala kako ju je navodno Cristiano Ronaldo zaveo i odbacio. Iskoristila je priliku te je ovim putem poslala upozoravajuću poruku Georgini Rodriguez.

"Cristiano me je ispustio kao ciglu i to isto može učiniti i Georgini. Kažu da vuk mijenja dlaku, ali ćud nikada. Isti slučaj je i s nogometašima koji privlače veliku pažnju atraktivnih žena koje se bacaju na njih. Isto će biti u Manchesteru kao što je bilo i u ostatku Europe. Cristiano će biti veliki ulov za sve i Georgina mora paziti ako želi s njim imati budućnost", kazala je i nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam povrijeđena zbog načina na koji me je ostavio i blokirao na Instagramu. Što se mene i Ronalda tiče, uvijek sam imala osjećaj da je moglo biti nešto više i da smo mogli postati par. Za mene će se život uvijek dijeliti na razdoblje prije i poslije Ronalda", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričala je kako je s njom stupio u kontakt 2015. godine nakon što je prekinuo s Irinom Shayk. Kada je tražio da mu pošalje fotografiju stražnjice ona mu je, govori, poslala fotku uz poljubac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je jedan sat iza ponoći i to sam napravila kao šalu. Nisam mislila da će odgovoriti, ali jest već u šest ujutro. Stvari su tada počele odvijati. Sada mi je žao što sam se i javila", otkrila je i dodala kako ju je nakon nekoliko mjeseci dopisivanja pozvao u svoj stan. Proveli su noć zajedno, ali ju je uskoro blokirao i prekinuo sve kontakte s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je u međuvremenu upoznao Georginu Rodrigez s kojom je u skladnoj vezi. Imaju jedno zajedničko dijete i još troje koje je Portugalac dobio sa surogat majkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo