INCIDENT KAKAV SE NE PAMTI: / S klupe uletio i mučki udario suparničkog igrača koji je slavio gol! Srbija je u šoku

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ružne scene dolaze iz Futsal lige Srbije iz utakmice između Ekonomca i Euro Motusa.

3.5.2017.
13:23
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Marko Tepavčević udario je suparničkog igrača, Ukrajinca Valjenka, nakon čega je došlo do kaosa i prekida, prenosi srpski tabloid Telegraf. Pri Valjenkovoj proslavi gola u 29. minuti susreta Tepavčević mu je prišao s klupe za rezervne igrače i udario ga mučki prvo glavom, pa šakom u predjelu vrata. Tu situaciju možete vidjeti u videu dolje od 1:25.12.

BRUTALNO UBOJSTVO NA NOGOMETNOJ UTAKMICI: Poremećeni ubojice bez milosti bacili navijača s tribine na beton

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno to nije bio jedini incident na susretu, Stradao je Slobodan Janjić, strijelac odlučujućeg gola, kojeg je navodno napao suparnički kapetan Igor Šošo.

Vrijedi spomenuti kako je Kragujevačka momčad pobijedila u Banjici Euro Motus s 3-2 i došla na prag osvajanja devetog naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sijenu na cjelokupan fantastični događaj i pravi futsal spektakl koji je gledala cijela futsal Srbija i okruženje bacili su Tepavčević tijekom utakmice spomenutim vandalskim činom i posebno kapetan domaćih Igor Šošo, koji je nakon utakmice ispred svlačionica divljački udario Janjića u predijelu glave, pa su organi reda intervenirali i zaštitili našeg igrača, što samo dokazuje da nisu dorasli ovako velikoj utakmici i nivou i renomeu odnosa ova dva kluba, te srećom i prisebnošću ostalih aktera više incidenata nije bilo. Naš klub će sa svoje strane tražiti odgovarajuće sankcije za ova dva postupka, podnijeti odgovarajuće prijave, jer se ovi postupci moraju drastično kazniti. Sada ostaje i nadležnim organima Saveza da ove poteze kazne u skladu sa odgovarajućim disciplinskim mijerama i u cilju zaštite ovog sporta kojim se svi bavimo,” poručili su iz Ekonomca na službenoj web stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo