IGRAČ U SRBIJI PAO POD NEMILOST TRENERA PA NAPUSTIO KLUB: / Nije mogao izdržati ignoriranje izazvano jednim videom

Image
Foto: Screenshot

Nakon posljednje prvenstvene utakmice protiv Vojvodine uslijedila je žestoka rapsrava između Milovanovića i Lazića koja je rezultirala igračevim napuštanjem kluba

13.3.2018.
17:03
Screenshot
VOYO logo

Pomalo bizarna priča dolazi iz susjedne Srbije i vezana je za tamošnjeg prvoligaša - Mladost Lučani. Naime, prije par dana eskalirao je sukob između trenera momčadi Nenada Milovanovića i igrača Đorđa Lazića koji je započeo na pripremama momčadi u turskoj Antalyi.

Lazić je u Turskoj snimio nešto kurpulentnijeg Milovanovića kako sjeda na ležaljku na plaži, a ista pod njegovom težinom puca. Video je objavio na društvenim mrežama, a on je odmah postao viralan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No čini se kako Milovanović to nije najbolje primio te je u proljetnom dijelu sezone Lazić odigrao svega 36 minuta u četiri utakmice. Kap koja je prelila čašu dogodila se na posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Vojvodine kada je desetak minuta prije kraja Milovanović imao pravo na još jednu zamjenu. Lazića, koji se zagrijavio pored terena, upitao je može li ući u igru, a kada je dobio potvrdan odgovor, uveo je drugog igrača u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice uslijedila je žestoka rasprava između njih dvojice koja je rezultirala Lazićevim napuštanjem kluba, piše Mondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo