HULIGANI PAO-A BACILI BOMBU NA NAVIJAČE OLYMPIAKOSA: / Ovo je jedan od najtežih incidenata u dugoj povijesti mržnje

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Huligani koji prate Panathinaikos bacili bombu na rivale iz Pireja

11.12.2018.
13:14
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Šokantni prozori dolaze nam iz Grčke. Prema pisanju navijačkog portala "Balkanski navijači" koji se bavi navijačkom subkulturom, prije nekoliko dana u Ateni se dogodio se, kako spomenuti portal javlja, "jedan od najtežih navijačkih incidenata u dugoj povijesti mržnje dviju navijačkih skupina".

Image
MODERNI HULIGANIZAM /

Čuli se jecaji i zapomaganja, mlatili su se do kraja

Image
MODERNI HULIGANIZAM /

Čuli se jecaji i zapomaganja, mlatili su se do kraja

Upali su prostorije Gate 7

Huligani navijačke skupine Gate 13 koji prate i navijaju za Panathinaikos upali su u prostorije Gate 7, navijača Olimpiakosa i najprije palicama počeli tući sve oko sebe, a onda su bacili bombu. Eksplozija je uništila klub, ozlijeđeno je nekoliko osoba, a samo pukom srećom nitko nije smrtno stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije deset godina svjedočili smo kaosu na vaterpolu

Inače, mržnja koja vlada između navijača Panathinaikosa i Olympiakosa velika je. Kad igraju ova dva grčka velikana, prpiravnost policije je na najvišoj mogućoj mjeri. Balkanski navijači u svom izvještaju pišu i kako smo prije točno deset godina "svjedočili nezapamćenim neredima na vaterpolo utakmici ta dva kluba kad su navijači PAO-a najprije noževima napali igrače najvećeg rivala, a onda i iščupali semafor i bacili ga u bazen u kojem su bili igrači Olympiakosa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako su navijači Panathinaikosa u prijateljskim odnosima sa Bad Blue Boysima, dok su pristalice Olympiakosa u bratkim odnosima sa Delijama Crvene Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo