HOSTESA OSTALA TRUDNA S OŽENJENIM NOGOMETAŠEM: / 'Zvijezda Premier lige slala mi je poruke čak i sa svog vjenčanja'

Image

Neimenovani nogometaš dugo je održavao vezu s hostesom, a kada je rodila nije htio više održavati kontakte s njom

5.4.2021.
12:44
VOYO logo

Hostesa Jaqueline Sousa dala je intervju britanskom tablidu The Sun u kojemu je ispričala da je bila ljubavnica neimenovanog nogometaša kluba iz Premierlige s kojim ima dvogodišnju kćer.

"Slao mi je poruke cijelo vrijeme, čak i sa svojeg vjenčanja. Prekinula sam s njim noć kada se oženio jer je to sve bilo previše za mene. Potrošila sam svu svoju energiju na njega. BIscrpilo me psihički i fizički, što sam mu napisala u poruci. Njegov mi je brat čak poslao poruku u kojoj je rekao da je bio vrlo zabrinut za brata tijekom vjenčanja jer je razmišljao o meni", ispričala je Jaqueline pa nastavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Dok je bio u avionu i putovao na svoj medeni mjesec i dalje mi je slao poruke. Rekao je da je samo htio biti siguran da ću biti tu za njega kada se vrati. Zakleo mi se na vječnu ljubav, rekao je da će me voljeti do kraja života. Obećao mi je da će mi kupiti stan ako ga ne napustim."

Image
Image

Jacqueline je otkrila da je veza pukla tek kada je on doznao da je ona ostala trudna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponašao se kao da nikad nisam postojala i nikada se nismo upoznali. Nikada nije pokušao stupiti u kontakt sa mnom i pitati kako sam ja ili dijete, jesam li sama ili sa svojom obitelji. Bila sam sama, mislila sam da sam u bajci, ali ona se pretvorila u noćnu moru. To mi je bio najteži trenutak u svom životu. Depresija me toliko pogodila da sam i ja izgubio posao", zaključila je.

Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo