[FOTO] ŽIVOT USPJEŠNE GIMNASTIČARKE KRENUO JE U KRIVOM SMJERU: / Krala je, ucjenjivala i bila u zatvoru, a sada snima filmove za odrasle

Image
Foto: Drustvene mreze

Nakon privatne drame i kraja sportske karijere uslijedili su crni dani za nju zbog čega je završila iza rešetaka

30.3.2020.
14:24
Drustvene mreze
VOYO logo

Tridesečetverogodišnja Nizozemka Verona van de Leur u prošlosti se bavila gimnastikom i u tome je bila izvrsna. U dobi od 14 godina osvojila dvije medalje na Europskom prvenstvu u juniorskoj konkurenciji, a pet izborila je čak njih pet na Europskom prvenstvu, tri na Svjetskom kupu te srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Sa 16 godine bila je izabrana za sportašicu godine u Nizozemskoj, okonosti i ozljede su je natjerale da se povuče iz svijeta sporta i njen je život krenuo u neočekivanom smjeru. Prebacila se u glumu, ali ne bilo kakvu - glumu u filmovima za odrasle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crni dani

Tijekom gimnastičarske karijere ona je puno zarađivala, što je trošila njena obitelj, a nju ništa nije pitala pa se Verona osjećala iskorišteno i zbog toga je odlučila prekinuti svaki kontakt s obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon privatne drame i kraja sportske karijere uslijedili su crni dani za nju. Bila je bez stalnih prihoda bila je dvije godine i živjela je s dečkom u automobilu. Morala se baviti ilgalnim djelima poput krađe i ucijenjivanja zbog čega je bila više od dva mjeseca u zatvoru, nakon čega se odlučila baviti legalnim radnjama, a u njenom slučaju to je značilo glumom u filmovima za odrasle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo